Software

Bij software ontwikkeling gaat het gesprek te snel over techniek, vinden wij bij ditp. Vraagt software ontwikkelaars wat ze kunnen en u krijgt al snel indrukwekkende lijstjes te zien met technische tools, cv’s en certificaten van specialisten. Wij denken dat de kern ergens anders zit: het belangrijkste talent is inleving.

Informatiepakket aanvragen

KPI Rapportage Dashboard

Krijg meer inzicht in data door visualisatie van KPI's, processen en stuurelementen.

Bekijken

Online Evaluatie Tool

Automatisering van het evaluatieproces van trainingen, inclusief rapportages met feedback

Bekijken

Externe Inhuur Tool

Informatiesysteem voor het analyseren van de KPI's omtrent ingehuurd personeel

Bekijken

Hulp nodig bij het maken van de keuze voor het juiste product?

Over ditp software

Optimale ontwikkelvrijheid en toch kostenefficiënt

Het zijn de belangrijkste vragen in de wereld van software ontwikkeling en ongetwijfeld heeft u dit zichzelf ook wel eens afgevraagd: “Wat is er al? Wat moeten we nog ontwikkelen? En hoe vinden we – binnen standaard modules – toch optimale ontwikkelvrijheid?”. De ervaring en specialistische kennis van ditp biedt u een waardevol vertrekpunt.

Wij hebben een eigen platform met diverse componenten ontwikkeld voor verschillende soorten data: procesdata, financiële data, social media data en meer, per branche en organisatie verschillend van belang. De componenten kunnen relatief eenvoudig worden vertaald naar uw specifieke situatie. U maakt dus gebruik van één module en ervaart toch ruimte voor maatwerk op de meest kostenefficiënte wijze!

Ontwikkelvrijheid-min
Peter Maas - partner

De ontwikkelaar die álles kan maken

Een ontwikkelteam moet zich volledig kunnen verplaatsen in uw werkveld. Pas dán kunnen we samen ontdekken hoe we problemen kunnen oplossen en waar interessante perspectieven liggen. Als dat eenmaal helder is, hebben wij de technische expertise en ingrediënten voor het beste resultaat; vanuit de kracht van samenwerken!


Over ditp software

De gedachte achter al onze ideeën: van data naar duidelijkheid

Wij leven in het datatijdperk, een tijd waarin je alles kunt meten, tellen, doorrekenen, monitoren… De echte vragen worden dan: hoe geef je data betekenis? Hoe geef je toegang tot en inzicht in data? En hoe schep je duidelijkheid in de processen die met het invoeren, verzamelen en interpreteren van data te maken hebben? Die uitdaging noemen wij: van data naar duidelijkheid.

Van data naar duidelijkheid kent verschillende uitwerkingen. Bijvoorbeeld data laten samenkomen, ordenen en toegankelijk maken zodat ze echt iets gaan betekenen voor uw managers, operators, service- medewerkers… voor iedereen.

Maar ook duidelijkheid en gemak brengen in de processen die met data-entry te maken hebben. Ook als wij bijvoorbeeld transactionele applicaties of bedrijfsondersteunende toepassingen ontwikkelen, is duidelijkheid altijd het richtpunt.

Een ‘kleine’ ontwikkelaar, wij dragen het stempel met trots!

Want klein is lenig, het voelt vertrouwd voor teams en opdrachtgevers, en klein is snel. Onze omvang en souplesse worden geprezen door vele opdrachtgevers van ditp. U weet precies welke personen er voor u aan het werk zijn, iedereen kent elkaar en het einddoel blijft hierdoor altijd in zicht.

Het is dan ook geen toeval dat juist de kleinere ontwikkelaars zoals wij voor de grote Nederlandse bedrijven en internationals werken. ABN AMRO Lease, RICOH, Philips, provinciale overheden, MKB bedrijven… klein én groot voelen zich uitstekend thuis bij de omvang van ditp.

abn amro lease
Philips
Ricoh

Meer inzicht

Verkrijg inzicht in uw bedrijf

Combineer data

Combineren voor inzichtelijke rapporten

Flexibel

Raadplegen vanaf verschillende apparaten