Samen kunnen we alles lanceren!

Wij geloven in intensieve samenwerking met de klant waar inleving, denkkracht, ervaring en plezier de ingrediënten zijn.

Macbook met Figma op de achtergrond

Applicatie ontwikkeling

Bij softwareontwikkeling gaat het gesprek te snel over techniek, vinden we bij ditp. Wij denken dat de kern ergens anders zit: het belangrijkste talent is inleving. Een ontwikkelteam moet zich volledig kunnen verplaatsen in jouw werkveld.

Pas dan kunnen we samen ontdekken hoe we problemen kunnen oplossen en waar interessante perspectieven liggen. Als dat eenmaal helder is, hebben wij de technische expertise en ingrediënten.

Vanuit de kracht van samenwerken!

✔️ Full-stack ervaring
✔️ Pro-actieve houding
✔️ Iteratief opleveren

Wij geloven in intensieve samenwerking met de klant waar inleving, denkkracht, ervaring en plezier de ingrediënten zijn.

Onze expertise

Applicatie development icoon
Full-stack development

Ons team van T-shaped professionals hebben ervaring in alle facetten van software ontwikkeling. Met deze kennis en ervaring hebben wij de afgelopen 20 jaar gebruiksvriendelijke oplossingen ontwikkeld voor de grote Nederlandse bedrijven, overheid en MKB-bedrijven.

En daar zijn we trots op!

Digital Experience icoon
Digital Experience

Voor het optimaliseren van conversie in sales funnels, verbeteren van de processen middels UX verbeteringen of digitaliseren van werkprocessen kun je ons altijd wakker maken.

Dit maakt onze projecten leuk en uitdagend

DevOps icoon
DevOps

Voor diverse klanten en voor onze eigen producten hanteren we een DevOps aanpak en zijn we als team verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en infrastructuur.

Hierdoor zijn we in staat om middels een agile werkwijze een continue stroom van software levering te garanderen.

“You build it, you run it”

Onze producten

Je hebt een goed idee voor een online platform, maar geen slagkracht, of de expertise niet in huis? Wij denken graag met je mee en hebben een “tool-belt” ontwikkelt voor het snel kunnen lanceren van een dergelijke applicatie.

Askly closeup op mobiel

Askly

Met de evaluatietool Askly stel je de doelgroep een aantal vragen in de vorm van een chatbot.

Uit onderzoek blijkt dat evaluaties via een chatbot enquête vaker en sneller worden ingevuld dan standaard enquête lijsten via e-mail. Het ziet er leuk uit, duidelijk, voelt alsof je een daadwerkelijk gesprek voert en zeer geschikt voor een evaluatie op een smartphone!

Planly website op beeldscherm

Planly

Met Planly kunnen op een centrale plek afspraken ingepland worden met de doelgroep. Kies eenvoudig de locatie(s) en mogelijke tijdstippen voor de afspraak.

Er wordt een automatische mail verstuurd waarmee de medewerkers zelf een locatie en tijdstip kunnen opgeven. Daarbij wordt rekening gehouden met de beschikbaarheid.

Beeldscherm met ORI op de achtergrond

ORI

ORI is een online registratie systeem die speciaal ontwikkeld is voor bibliotheken en gericht is op het verzamelen van activiteiten en resultaten. ORI kan met verschillende standaard modules geoptimaliseerd worden naar de wensen van jouw organisatie.

In goed gezelschap

Vol trots en plezier hebben wij gewerkt aan software oplossingen voor leuke bedrijven.

Scroll to Top