Samen kunnen we elke software oplossing lanceren!

Wij geloven in een intensieve samenwerking, met inleving, denkkracht, ervaring en plezier als belangrijkste ingrediënten. Omdat we zo de beste software voor je ontwikkelen. 

Softwareontwikkeling: wat kunnen we voor jou doen?

Bij softwareontwikkeling gaat het gesprek te snel over techniek, vinden we bij ditp. Wij denken dat de kern ergens anders zit: het belangrijkste talent is inleving. Een ontwikkelteam moet zich volledig verplaatsen in jouw werkveld.

Dan pas ontdekken we samen hoe we problemen oplossen en waar interessante perspectieven liggen. Als dat helder is, hebben wij de technische expertise en ingrediënten om jouw software op maat te bouwen. 

We houden het klein met een most lovable product en hebben oog voor budget. Een snelle time-to-market is het resultaat. En heb je een goed idee voor een applicatie, maar niet de kennis of slagkracht? We doen ook aan co-creatie. 

Vanuit de kracht van samenwerken!

Klanten aan het woord

Wie gingen je voor? Ditp bouwde met succes softwareoplossingen voor organisaties in allerlei sectoren. Van finance, overheid en zorg tot productie, energie en verder. Bekijk de ervaringen van organisaties die eerder voor softwareontwikkeling van ditp kozen.

Blocklabel-case1
Digitaal door het verduurzamingsproces
Mkb-ondernemers kunnen wel wat hulp gebruiken bij hun verduurzaming. Daar speelt Blocklabel op in, met...
New10-case
Continu optimaliseren customer journey
Fintechbedrijf New10 helpt ondernemers te groeien en hun bedrijf draaiende te houden met online financieringen....
FemSystems-case
Gestroomlijnde hardware-uitrol aan duizenden gebruikers
Eenvoudig en snel hardware uitrollen aan honderden of zelfs duizenden gebruikers? FEM Systems vroeg ditp...

Softwareontwikkeling: wat we voor je doen

Wij ontwikkelen software van begin tot eind, altijd met jouw gebruikers in gedachten.

Applicatieontwikkeling

Een omslachtig werkproces stroomlijnen? Je lokale diensten ondersteunen met een wereldwijd platform? Of je digitale klantreizen veraangenamen? Onze standaard componenten zorgen voor een snelle applicatieontwikkeling. Uitgangspunt is steeds de user story. Afhankelijk van de behoeften van gebruikers en de oplossingsrichting passen we de juiste technieken toe.

User experience (UX design)

Niet de techniek, maar een optimale user experience is leidend bij onze softwareontwikkeling. We kijken naar de beoogde klantreis voor je doelgroepen en hoe we die zo persoonlijk mogelijk maken. Een positieve impact op hun wereld, hun situatie, het werk dat ze doen: dat is het doel. Zo maakt jouw organisatie het verschil met digitalisering.

Samenwerken

Maatwerksoftware

Wat je uitdaging ook is, wij bouwen maatwerksoftware voor je. Dat doen we snel, betrouwbaar en veilig, zo veel mogelijk geautomatiseerd. Alle applicaties die we lanceren, beheren we zelf. We zorgen dat je maatwerksoftware in elk opzicht toekomstbestendig is. Omdat je organisatie daar verder mee komt.

Zicht vanaf de vide op ons kantoor

Webapplicaties

Webapplicaties werken op elk apparaat met een internetverbinding. Ideaal als je een consistente gebruikerservaring wilt bieden aan een breed publiek. Bovendien zijn web apps veilig, schaalbaar en makkelijk te updaten. Wij ontwikkelen webapplicaties voor je die op elk desktop- of mobiel platform voor de beste customer experience zorgen.

Technieken en tools

Onze toolkit

Van cloud tot automation tot artificial intelligence: we gebruiken de nieuwste technologieën voor een snelle, veilige en schaalbare softwareontwikkeling.

In goed gezelschap

Vol trots en plezier hebben wij gewerkt aan softwareoplossingen voor leuke bedrijven.

Sterk in softwareontwikkeling

Full-stack development

Onze professionals bouwden in de afgelopen 20 jaar gebruiksvriendelijke oplossingen voor grote en kleinere organisaties in Nederland, van bedrijfsleven tot overheid. We helpen ook jou graag met onze ervaring in alle facetten van softwareontwikkeling.

Digital experience​

Op zoek naar specialisten voor het optimaliseren van conversie in sales funnels, het verbeteren van de customer experience of het digitaliseren van werkprocessen? Daarvoor kun je ons altijd wakker maken.

DevOps​

Bij de ontwikkeling van software werken we op z’n DevOps. Als team zijn we verantwoordelijk voor de bouw, het beheer en de infrastructuur van applicaties. Zo werken we agile werken en garanderen we je een continue levering van software.

Meer weten over ditp?

Scroll to Top