Hoe zorg je voor optimaal technisch en functioneel applicatiebeheer?

Top presterende, up-to-date applicaties die doen wat je gebruikers willen

Bij applicatiebeheer komt heel wat kijken. Van gebruikersondersteuning, incidentmanagement en wijzigingsbeheer tot upgrades, nieuwe releases en natuurlijk beveiliging. Allemaal uitdagingen die veel technische expertise vragen. Maar ook probleemoplossend vermogen, een goede communicatie en diepgaand begrip van de bedrijfsprocessen en gebruikersbehoeften. Hoe complexer de applicatie, hoe moeilijker het beheer. Waar haal je de juiste technisch of functioneel beheerder vandaan?

Betrouwbare en veilige applicatieomgeving

Met een technisch of functioneel applicatiebeheerder van ditp hoef je niet wakker te liggen over het beheer van je bedrijfskritische en andere toepassingen. Het zijn experts die ingewikkelde applicatielandschappen voor je beheren, functionaliteit configureren en incidenten oplossen – met een minimale downtime. Je kunt erop vertrouwen dat je applicaties soepel draaien en maximale prestaties leveren. En beveiliging en compliance? Zij houden je gegevens veilig en zorgen dat je applicaties voldoen aan wet- en regelgeving.

Aandacht voor de mens achter de applicatie

Een applicatiebeheerder van ditp heeft niet alleen de nodige technische bagage. Ze verdiepen zich in de wensen van je gebruikers. Want ze begrijpen hoe belangrijk het is dat een applicatie daaraan beantwoordt. Logisch dus dat hun werk niet ophoudt bij applicatiebeheer: ze bieden ook ondersteuning, training en begeleiding. Bovendien werken ze nauw samen met bijvoorbeeld je ontwikkelaars en systeembeheerders. Zo ben je verzekerd van naadloze integraties en succesvolle wijzigingsimplementaties.

Op zoek naar een ervaren applicatiebeheerder die verder kijkt dan beheer?

Stories

square-macbook-bovenaanzicht
Waarom SharePoint? Daarom SharePoint!
Waarom SharePoint? Daarom SharePoint! Interview met Jonathan Aafjes, functioneel applicatiebeheerder Waarom...
Portret Ed
Mijn advies? Werk samen met je collega-gedetacheerden!
Mijn advies? Werk samen met je collega-gedetacheerden! Ed Scholting, technisch beheerder Al 15 jaar werkzaam...

ditp heeft de gedreven IT-professionals om jouw capaciteit een boost te geven

Benieuwd wat onze ditp collega's voor jou kunnen betekenen?

Bekijk gerelateerde vacatures

Functioneel applicatiebeheerder
In de rol van functioneel applicatiebeheerder draag je samen met collega's de verantwoordelijkheid voor het optimale functioneren van applicaties. Je analyseert...
Verder lezen
Technisch applicatiebeheerder
Ben jij een technisch applicatiebeheerder met brede IT-kennis op het vlak van beheren, ontwikkelen en/of nieuwe systemen en zoek je een dynamische werkplek...
Verder lezen

Klanten waar we trots op zijn

Scroll to Top