Wij hebben snel de IT-professional die jij zoekt!

Snel schakelen, dat vinden we belangrijk bij onze detachering. Net zoals een goede match. Zo heb jij op korte termijn de juiste IT-professional voor de job. 

Detachering: met welke IT-professionals kunnen we jou helpen?

Kom je kennis of mensen tekort in je IT-team? Dan heb je liever vandaag dan morgen versterking in huis. Dat kan een IT-professional voor langere tijd zijn of ter ondersteuning van een project, zowel in een technische als een consultancyrol. 

Bij ditp maken we direct werk van je detacheringsaanvraag. Meestal kunnen we je binnen 24 uur voorstellen aan een IT-professional met de expertise en ervaring die jij nodig hebt. We hebben eigen IT-specialisten in dienst en we werken samen met een selectie van zzp’ers.

Natuurlijk gaan we altijd voor de beste match. Omdat we weten dat detachering alleen werkt als het van twee kanten goed zit. We kennen onze IT-professionals en we weten wie er voor jouw opdracht de meest geschikte persoon is. Ons doel? Zorgen dat iedereen tevreden is! 

Deze professionals hebben we voor je:

Applicatiebeheerder

Functioneel applicatiebeheerders en technisch beheerders, voor een vakkundig beheer van je maatwerksystemen en softwarepakketten zoals MS Dynamics, MS 365 en AFAS.

Cloud Engineer

Cloud engineers die je helpen om je MS Azure, MS 365 of andere cloudomgevingen in optima forma én veilig te houden.

Applicatie Packager

Applicatie packagers of desktop engineers aan wie je de installatie van je applicaties met een gerust hart kunt overlaten.

Project Manager / Programma Manager

Van de implementatie van een cloudomgeving tot het faciliteren van werkplekken voor duizenden medewerkers, onze projectmanagers en programmamanagers doen het voor je. 

Software Developer

Agile werkende softwareontwikkelaars die toegankelijke systemen bouwen, vanuit de wensen en behoeften van jouw gebruikers.

Klanten en medewerkers aan het woord

Van de industrie tot de financiële sector en de (semi)overheid, organisatie in allerlei sectoren weten dat detachering door ditp werkt. Lees de verhalen van twee kanten: onze klanten en onze IT-professionals. 

ditp-detachering
CIMSOLUTIONS zet IT-professionals ditp in bij overheid
Vier jaar lang meewerken bij diverse overheidsorganisaties, het is ditp gegund door CIMSOLUTIONS. Het...
New10-case
Continu optimaliseren customer journey
Fintechbedrijf New10 helpt ondernemers te groeien en hun bedrijf draaiende te houden met online financieringen....
Collega Cees
“Bij ditp kun je je ontwikkeling zelf sturen”
Vanuit een bedrijfskundige achtergrond maakte Cees Resing (27) de switch naar de IT. Bij ditp ontwikkelt...

Gedreven IT-professionals die jouw capaciteit een boost geven? We hebben ze voor je!

Kanjers in matching

Onze sales en matching professionals verstaan hun vak. Ze vinden meestal binnen een werkdag de juiste kandidaat voor jouw detacheringsopdracht.

Chris

Algemeen directeur, ditp detachering

Peter

Sales directeur, ditp detachering

Dennis

Klant succes manager, ditp detachering

Yvonne

Medewerker finance en office, ditp detachering

Logo ziggo

“Aan iemand als Peter Hogenhuis heb je óók een gesprekspartner.”

Bert van Woord, Manager Applicatiebeheerder bij Ziggo

Ook als IT-professional werken via ditp?

Bekijk onze aanvragen voor interim opdrachten en vacatures.

Functioneel applicatiebeheerder
Als functioneel applicatiebeheerder zorg je samen met je collega's voor het optimaal functioneren van applicaties. Je analyseert...
Lees meer
Applicatie packager
Ben jij onze specialist op het gebied van applicaties? Je houdt je bezig met het aannemen, registreren, packagen, (technisch) testen en uitrollen...
Lees meer
Systeembeheerder
Wil je ruimte voor je ideeën en hou je wel van een uitdaging? Dan zit je goed bij ditp. Als systeembeheerder vertaal jij de...
Lees meer

In goed gezelschap

Vol trots werken wij voor mooie en unieke bedrijven. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op. We plannen een vrijblijvend gesprek om te bespreken hoe we jouw organisatie kunnen helpen met een IT-vraagstuk.

Meer weten over ditp?

Scroll to Top