Hoe ontwikkel je een applicatie die gebruikers echt ondersteunt?

Niet de techniek, maar de user story als uitgangspunt

Je organisatie zit met een gebruikersprobleem of een salesuitdaging. Daar wil je snel een oplossing voor bieden. Maar dan wel met een applicatie die makkelijk in gebruik is. Want je wilt dat het systeem in een zo kort mogelijke tijd wordt omarmd. Of dat nu door je medewerkers, je klanten of andere relaties is. Uiteraard moet de applicatie ook tot een vlot en efficiënt proces leiden. Hoe kom je tot een succesvolle inzet en het beste resultaat? Het begint bij je gebruikers.

Snelle ontwikkeling

Je wilt een omslachtig werkproces binnen je bedrijf stroomlijnen. Je hebt een wereldwijd platform nodig ter ondersteuning van je lokale diensten. Of je bent op zoek naar een manier om een digitale klantreis te veraangenamen. Welke toepassing ook, bij ditp ontwikkelen we binnen de kortste keren een applicatie voor je. Dat doen we met onze standaardcomponenten. Daarbij nemen we altijd de user story als uitgangspunt. Op basis van de behoeften van je gebruikers en de oplossingsrichting passen we de meest efficiënte technieken van dit moment toe.

Co-creatie van applicaties

Heb je een goed idee voor een applicatie? Daar doen we bij ditp graag aan mee! In dat geval investeren we allebei in de ontwikkeling van de oplossing, elk vanuit onze eigen expertise en met gesloten beurzen. We brengen het product ook samen op de markt. Slaat de applicatie aan? Dan worden we daar allebei beter van. Dat noemen we co-creatie en hebben we al met verschillende van onze klanten met succes in de praktijk gebracht.   

Van DevOps tot lokaal meedraaien

Alle applicaties die we lanceren, beheren we zelf. Volledig DevOps dus! Ook zaken zoals security, monitoring en andere taken voor lifecycle management nemen we voor onze rekening. Kortom, we doen alles voor een lange levensduur van je applicatie. En heb je mensen nodig om in je lokale scrumteam mee te draaien, bijvoorbeeld specialisten in een bepaalde ontwikkeltaal? Wij zorgen ervoor, op contractbasis.

De ideale applicatie ontwikkelen voor je gebruikers?

Cases

ePublic-case
Van informatie zoeken naar informatie vinden
Hoe voorkom je dat je verdrinkt in data, terwijl je een enorme behoefte aan informatie hebt? Ook de overheid...
Blueriq-case
De ideale klantreis - ook bij complexe producten en diensten
Elke digitale klantervaring moet optimaal zijn, vindt Blueriq - al zitten er ingewikkelde regels en processen...

Uitgelichte producten

Askly closeup op mobiel

Askly

Met de evaluatietool Askly stel je de doelgroep een aantal vragen in de vorm van een chatbot.
Product informatie

Planly website op beeldscherm

Planly

Met Planly kunnen op een centrale plek afspraken ingepland worden met de doelgroep. 
Product informatie

Beeldscherm met ORI op de achtergrond

ORI

ORI is een online registratie systeem die met verschillende standaard modules geoptimaliseerd kan worden naar de wensen van jouw organisatie.
Meer informatie

De kracht van cocreatie

Wij geloven in intensieve samenwerkingen waar inleving, denkkracht, ervaring en plezier de ingrediënten zijn.Ben je benieuwd hoe cocreatie kan bijdragen aan een efficiëntere ontwikkeling van software? Wij vertellen je er graag meer over!

Klanten waar we trots op zijn

Scroll to Top