Hoe migreer je applicaties snel en veilig naar de cloud?

Digitaal transformeren: veilig en zorgeloos naar de cloud

Schaalbaarheid, kostenefficiency, flexibiliteit, beschikbaarheid, veiligheid: met cloudoplossingen is je organisatie in veel opzichten beter af. Bovendien innoveer je sneller en vergroot je je concurrentievermogen. Digitale transformatie in optima forma dus! De vraag is hoe je de stap naar de cloud het beste zet. Je hebt expertise nodig voor de migratie van bestaande applicaties en de ontwikkeling van cloud native oplossingen. Maar ook voor hosting en beheer. Waar vind je die?

Ontwikkeling, hosting en beheer van je cloudoplossingen

Bij je migratie naar de cloud wil je op zeker spelen. Een cloud engineer van ditp helpt je daarbij. Onze ervaren mensen ontwikkelen cloudoplossingen die aan jouw eisen voor veiligheid en betrouwbaarheid voldoen. We hosten je cloudoplossingen in een state-of-the-art AWS- of Digital Ocean-omgeving en bouwen ze met infra-as-code (IaC). IaC biedt schaalbaarheid, flexibiliteit en controle. Je cloudoplossingen laten zich efficiënt en geautomatiseerd beheren. Afwijkingen of bugs? Die sporen we op met (real user) monitoring, vóór ze een probleem zijn voor je gebruikers.

Detachering van cloudbeheerders

Heb je een eigen cloudomgeving, maar ontbreekt het je aan de juiste mensen voor het ontwikkelen en beheren van je cloudoplossingen? Onze cloud engineers doen het voor je, op detacheringsbasis. Een cloud engineer van ditp weet alles van public, private en hybride cloudtechnologieën. En is thuis in toonaangevende cloudplatforms, zoals AWS en Microsoft Azure. Automatisering, orkestratie, virtualisatie, containerisatie, serverless computing. You name it, onze cloud engineers passen de nieuwste technieken toe voor de optimalisatie van jouw cloudinfrastructuur. Ze helpen je operationele processen te stroomlijnen en je time-to-market te versnellen. Terwijl jij je concentreert op de kernactiviteiten van je bedrijf.

Maximaal profiteren van de voordelen van de cloud?

Cases

Kennemerwaard-case
Prognoses maken, data beheren en rapporten exporteren via Excel? Dat is verleden tijd.
ORI is speciaal ontwikkeld voor bibliotheken en gericht op het verzamelen van activiteiten en resultaten....

De kracht van cocreatie

Wij geloven in intensieve samenwerkingen waar inleving, denkkracht, ervaring en plezier de ingrediënten zijn.Ben je benieuwd hoe cocreatie kan bijdragen aan een efficiëntere ontwikkeling van software? Wij vertellen je er graag meer over!

Bekijk gerelateerde vacatures

Cloud Engineer
Binnen onze IT-dienstverlening voor klanten krijg je de mogelijkheid om te werken aan het beheer van de cloud-omgeving, zowel op afstand als op locatie....
Verder lezen

Klanten waar we trots op zijn

Scroll to Top