Hoe ontwikkel, implementeer en lever je snel nieuwe functionaliteit?

De ware kracht van DevOps

Nieuwe functionaliteit wil je snel opleveren, om kansen volop te benutten. En ook bestaande applicaties moeten blijven voldoen aan je gebruikersbehoeften. Agile werken is de oplossing. Bij applicatieontwikkeling doe je dat met DevOps, op basis van Scrum en Kaban. Zo lanceer je applicaties in no time en verbeter je ze voortdurend. Hoe laat je DevOps voor je werken?

Een DevOps engineer doet alles

Niet iedereen mag zich zomaar een DevOps Engineer noemen, vinden wij bij ditp. Voor ons betekent DevOps dat een team van software-engineers de verantwoordelijkheid neemt voor de hele levenscyclus van een applicatie. Van het schrijven van de code, implementeren en configureren tot het monitoren en onderhouden van de applicatie in productie. En natuurlijk zorgt een DevOps engineer ook voor security, met DevSecOps.

Snel en efficiënt naar productie

Onze DevOps-teams nemen een applicatie dus volledig onder hun hoede. Daardoor begrijpen ze nog beter wat je gebruikers willen en aan welke eisen je applicatie moet voldoen. Ook zijn ze continu met verbetering bezig. Nog een voordeel van onze DevOps-aanpak is een snellere time-to-market. Want we zijn direct betrokken bij het implementatieproces. Daardoor brengen we je applicatie snel en efficiënt naar productie en leveren we nieuwe functies en updates in korte tijd aan je gebruikers. Onze agile manier van werken met Scrum of Kanban vergroot je slagkracht verder.

Persoonlijke band met DevOps engineer

Als klant ken je de mensen van ditp die voor jouw applicatie zorgen. En zij kennen jou. Ze maken altijd tijd voor je vrij. En de lijntjes zijn kort, zodat je makkelijk samen schakelt. Dat geeft jou het vertrouwen dat je nodig hebt om het proces volledig uit handen te geven.

Je applicaties toevertrouwen aan onze DevOps engineers?

Cases

Travelcard-case
Ontwikkelen van digitale klantreis over de grens
Toen we met ditp aan de slag gingen voor deze nieuwe module hadden we direct een gedeelde visie over...
NVWA-case
Essentiële gebruiks- vriendelijkheid bij de NVWA
We hebben een langdurige samenwerking opgezet met ditp. De UX/UI specialisten zijn toegankelijk en communiceren...

Uitgelichte producten

Askly closeup op mobiel

Askly

Met de evaluatietool Askly stel je de doelgroep een aantal vragen in de vorm van een chatbot.
Product informatie

Planly website op beeldscherm

Planly

Met Planly kunnen op een centrale plek afspraken ingepland worden met de doelgroep. 
Product informatie

Beeldscherm met ORI op de achtergrond

ORI

ORI is een online registratie systeem die met verschillende standaard modules geoptimaliseerd kan worden naar de wensen van jouw organisatie.
Meer informatie

"You build it, you run it"

Voor diverse klanten en voor onze eigen producten hanteren we een DevOps aanpak en zijn we als team verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en infrastructuur.Hierdoor zijn we in staat om middels een agile werkwijze een continue stroom van software levering te garanderen.

Klanten waar we trots op zijn

Scroll to Top