Al meer dan 20 jaar actief in de IT

Van AS/400 naar Cloud, DevSecOps en Serverless, we hebben het allemaal meegemaakt.

Over ditp

ditp is een klein maar slagvaardig bedrijf wat al ruim 20 jaar in de ICT sector actief is.

Klein, wij dragen het stempel met trots. Want klein is lenig, het voelt vertrouwd voor onze teams en opdrachtgevers, en klein is snel. Je weet precies welke personen voor je werken, iedereen kent elkaar, en het einddoel blijft daardoor altijd in zicht. 

✔️ De juiste mensen
✔️ Excellente kennis
✔️ Betrouwbare systemen

Wij zijn altijd op zoek naar IT talent

Front-end developer met oog voor design

Als front-end developer bij ditp software ben je verantwoordelijk voor de look-and-feel van onze projecten en producten...

Technisch applicatiebeheerder

Ben jij een Technisch Applicatiebeheerder met brede IT-kennis op het vlak van beheren, ontwikkelen en/of...

Functioneel applicatiebeheerder

In de rol van functioneel applicatiebeheerder draag je samen met collega's de verantwoordelijkheid voor het...

Cloud Engineer

Als Cloud Engineer bij ditp ben je verantwoordelijk voor het bedenken, ontwikkelen, bewaken en beveiligen van uiteenlopende...

Bij ditp is er ruimte om te ontwikkelen en te creëren. Wij geloven dat iedereen binnen ons team kan bijdragen aan de richting van het bedrijf. Op functioneel en technisch niveau draagt iedereen bij aan de groei en de ontwikkeling van ditp, en daar zijn we trots op.

– onze cultuur –

Alleen een klein team kan snel grote stappen maken

Icoon raket
Veelzijdig team

Met ruim 30 vaste krachten, een grote selectie ZZPers waar we graag mee samenwerken en partner bedrijven zijn we in staat essentiële projecten bij onze opdrachtgevers uit te voeren.

Icoon denkwerk
Full-stack development

Veelzijdigheid is essentieel in een klein team. Wij zijn wendbaar door onze full-stack kennis van de verschillende lagen van software-ontwikkeling en innovatie.

Icoon
Certificeringen & training

De combinatie van ervaring op de opdrachten en projecten en het volgen van trainingen en certificeringen is essentieel voor de kwaliteit waar we voor gaan en staan.

Onze geschiedenis

2001

Oprichting ditp

In 2001 wordt ditp opgericht door Jan Regeer, Johan van Winden en Piet de Ruijter. Ditp is gespecialiseerd in het beschikbaar stellen van hoog gekwalificeerde ICT-specialisten.

2005

Nieuw hoofdkantoor

In oktober 2005 verhuizen van Leimuiden naar een karakteristiek, monumentaal pand in hartje Haarlem op het Kenaupark.

2006

5-jarig bestaan

Jubileums zijn er om gevierd te worden. Onze IT-specialisten schitteren niet alleen in code, maar hebben ook muzikale talenten.

2007, 2008 & 2010

Belangrijke schakels

In juni 2007 treed Peter Hogenhuis in dienst als sales directeur van ditp. Niet veel later in januari 2008 komt ook Chris van Eck in dienst, de algemeen directeur van detachering. En vanaf 2010 voegde Peter Maas zich bij ditp als directeur van het softwareteam.

favicon kleur

2011

10-jarig bestaan

In het hart van Dublin vierden we met trots het 10-jarig bestaan van ditp. Een decennium van groei, prestaties en waardevolle momenten.

ditp uitje 10 jarig bestaan naar Ierland

2021

20-jarig bestaan

Het 20-jarig jubileum van ditp vierden we in Groningen. Ondanks de beperkingen in deze tijd waren we verheugd om deze bijzondere mijlpaal in eigen land te vieren.

Groningen

2018 – heden

Nieuw hoofdkantoor

Vanuit het Kenaupark verhuizen we naar een andere mooie plek in Haarlem, naar de Hendrik Figeeweg aan het Spaarne, waar we momenteel gevestigd zijn.

Kantoor Haarlem
Collega speelt Jeu de Boules

#teamditp

Werken bij ditp zorgt ervoor dat je altijd op een leuke plek jouw specialisme kan uitvoeren. Van FinTech tot overheid of in één van onze interne scrum teams.

Wil je meer weten? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Scroll to Top