Detachering

Detachering

Met plezier aan de slag met uitdagende opdrachten. Dat is wat onze sterke basis aan vaste ditp detachering medewerkers dagelijks ervaren.

Informatiepakket aanvragen

De kracht van ditp detachering

Persoonlijke aandacht

Wij voorzien in arbeidsbemiddeling binnen de IT-branche waarbij zowel IT-traineeships, brokerdienstenwerving en selectie, contractafhandeling, detavast en consultancy tot de mogelijkheden behoren. Bij ditp detachering ervaart u de optelsom van know-how en mentaliteit met positieve energie!

Ons waardevolle netwerk van freelancers en zzp’ers, vaste ditp detachering medewerkers, project contracters en betrokken partners biedt een uitgebreid functiehuis van beheerders, managers en software specialisten voor ieder project. Bovendien bent u verzekerd van een samenwerking met een betrouwbare, gecertificeerde partner waarbij persoonlijke aandacht centraal staat.

Onze snelle en flexibele werkwijze biedt u de ondersteuning waar u behoefte aan heeft. Daarnaast hechten wij veel waarde aan warm contact en persoonlijke aandacht gedurende het hele traject. Met deze ‘ditp-minded’ werkwijze weten wij altijd snel een passende oplossing te bieden.

Detachering
ditp traineeship detachering

Traineeships

Een aanwinst voor uw bedrijf

U wilt uw team interim uitbreiden omdat u nieuwe mensen nodig heeft. Jong, leergierig, ambitieus, doorzettingsvermogen én een aantrekkelijk tarief, dat zijn de kenmerken van de young professionals van ditp. Ze hebben een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van informatica, hebben certificaten behaald en komen graag uw team versterken door hun kennis in de praktijk te brengen.

Lees meer

Brokerdiensten

Dé intermediair die risico’s correct en volledig afdekt

Als broker mag ditp detachering veelal personeel leveren wanneer een ‘preferred supplier’ niet aan een specifiek verzoek kan voldoen. Met meer dan 20 jaar ervaring kunt u daarbij niet alleen rekenen op onze expertise, u profiteert daarnaast als opdrachtgever tevens van ons loyale netwerk aan freelancers, zzp’ers, en eigen mensen voor een snelle oplossing.

Door ditp als intermediair te laten fungeren bij dit proces, kiest u voor een samenwerking met een betrouwbare, gecertificeerde partner. Door waterdichte contracten op te stellen met voorwaarden die voor alle partijen gunstig zijn kunnen wij garant staan voor correcte en volledige afdekking van de risico’s. Door de overname van dergelijke administratieve handelingen ontzorgen wij u in het gehele proces.

Lees meer

Een succesvolle relatie

Freelance en zzp

Maak deel uit van de flexibele schil van ditp!

Zoek jij mooie, interessante opdrachten, maar ook samenwerking met jouw eigen accountmanager die jou tijdens jouw opdrachten begeleidt en samen met jou vervolgopdrachten genereert? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wij begeleiden onze Business Partners tijdens de uitvoering van de opdracht, maar kijken tevens verder in de nabije toekomst, omdat wij weten dat continuïteit een belangrijke factor is.

Lees meer
Peter Hogenhuis - Partner

Van aanvraag tot contract

Een samenwerking met ditp detachering staat garant voor een unieke beleving waarbij continuïteit en betrouwbaarheid centraal staan. Zowel voor brokerdiensten als werving & selectie verzorgt ditp detachering de administratieve, contractuele en financiële afhandeling met, indien gewenst, periodieke rapportages waarmee u direct inzicht heeft in uren, projectvoortgang en statistieken.

Unieke combi

Van functionele en specifieke kennis

Snel en flexibel

Met veel persoonlijke aandacht

Procesmanagement

Volledige handling die u ontzorgt