Detachering

Detachering

Met plezier aan de slag met uitdagende opdrachten. Dat is wat onze sterke basis aan vaste ditp detachering medewerkers dagelijks ervaren. Wij voorzien in arbeidsbemiddeling binnen de IT branche waarbij zowel werving en selectie, contractafhandeling, detavast en consultancy tot de mogelijkheden behoren. Bij ditp detachering ervaart u de optelsom van know-how en mentaliteit met positieve energie!

Informatiepakket aanvragen

Detavast

De combinatie van traditionele detachering met werving & selectie met overname mogelijkheid.

Bekijken

Werving en Selectie

Wij verzorgen het volledige recruitment proces van aantrekken, selecteren en aanstellen.

Bekijken

Brokerdiensten

Ditp fungeert als intermediair en zorgt voor correcte en volledige afdekking van de risico's.

Bekijken

Hulp nodig bij het maken van de keuze voor het juiste product?

De kracht van ditp detachering

Persoonlijke aandacht

Ons waardevolle netwerk van ZZP’ers, vaste ditp detachering medewerkers, project contracters en betrokken partners biedt een uitgebreid functiehuis van beheerders, managers en software specialisten voor ieder project. Bovendien bent u verzekerd van een samenwerking met een betrouwbare, gecertificeerde partner waarbij persoonlijke aandacht centraal staat.

Onze snelle en flexibele werkwijze biedt u de ondersteuning waar u behoefte aan heeft. Daarnaast hechten wij veel waarde aan warm contact en persoonlijke aandacht gedurende het hele traject. Met deze ‘ditp-minded’ werkwijze weten wij altijd snel een passende oplossing te bieden.

Detachering
Peter Hogenhuis - Partner

Van aanvraag tot contract

Een samenwerking met ditp detachering staat garant voor een unieke beleving waarbij continuïteit en betrouwbaarheid centraal staan. Zowel voor brokerdiensten als werving & selectie verzorgt ditp detachering de administratieve, contractuele en financiële afhandeling met, indien gewenst, periodieke rapportages waarmee u direct inzicht heeft in uren, projectvoortgang en statistieken.

Unieke combi

Van functionele en specifieke kennis

Snel en flexibel

Met veel persoonlijke aandacht

Procesmanagement

Volledige handling die u ontzorgt