Mijn advies? Werk samen met je collega-gedetacheerden!

Ed Scholting, technisch beheerder

Al 15 jaar werkzaam via ditp

Ed Scholting is systeembeheerder en expert in microsoft exchange omgevingen. Al 15 jaar werkt hij via ditp detachering aan verschillende projecten bij andere bedrijven in huis.

De opdrachten die ik via ditp krijg zijn altijd binnen de beheer omgevingen. Na 15 jaar heb ik al op veel mooie plekken mogen werken; bij gemeenten, banken, IBM, momenteel werk ik bij de Haagse Hogeschool. De duur van de opdracht is altijd anders, soms is het slechts 6 maanden maar het kan ook 2 jaar zijn. Een verlenging van de opdracht kan ook altijd nog plaatsvinden.

"Ik ontmoet iedere keer nieuwe mensen en maak kennis met andere bedrijfsculturen. Ik pak de cultuur gelukkig snel op, ik ben net een kameleon!"
Portret Ed
Ed Scholting
Technisch Beheerder

De verschillende opdrachten en diverse projecten zijn het leukste aan detachering. Wanneer ik bij een nieuwe organisatie binnenloop heb ik altijd een ditp-pet op maar na een weekje aarden gaat de pet van de klant alweer op. Dat vind ik het leuke aan het werken via detachering.

Het doel is om de opdracht te vervullen binnen de afgesproken periode bij de klant. Het is ontzettend leuk om continu op nieuwe plekken te kunnen werken.

Mijn advies? Werk samen met je collega-detacheerders

In de afgelopen 15 jaar heb ik geleerd om tijdig om hulp te vragen. Je hoeft namelijk niet alles alleen te doen, te kunnen of je ervoor te schamen als je ergens tegenaan loopt.

"Je hoeft niet alles alleen te doen, te kunnen of je ervoor te schamen als je ergens tegenaan loopt."
Portret Ed
Ed Scholting
Technisch Beheerder

Ik heb veel contact met collega-detacheerders in het veld vanuit ditp. Mijn advies? Kom je er niet uit of loop je ergens tegenaan, neem dan contact op met collega-detacheerders of andere experts en vraag simpelweg om hulp.

Ik ben ooit begonnen als Servicedesk medewerker en TOPdesk is altijd een rode draad geweest in mijn carrière. Inmiddels ben ik nu een TOPdesk administrator. Na enkele jaren ook tweede en derde lijn support gedaan. In de loop van de jaren heb ik mij verder ontwikkeld en kan ik nu binnen alle omgevingen werken, opzetten en verbeteren. Ik werk voornamelijk in Microsoft on-prem en cloud omgevingen, zoals Microsoft Servers, Exchange, Microsoft Office 365 of Azure.

Applicatie- of technisch beheer

Benieuwd wat Ed of onze andere ditp collega's voor jou kunnen betekenen?

Even bellen!

De uitdaging
Klantgerichte service verlenen als technische applicatiebeheerder en je technische skills op peil houden

De oplossing
Pas je snel aan aan de bedrijfscultuur van de opdrachtgever en werk samen met de experts binnen ditp.

Zoek jij een IT professional of een nieuwe IT functie?

Ben je op zoek naar een IT specialist voor jouw organisatie? Of zoek je juist naar een openstaande IT vacature? Of het voor een tijdelijke of vaste functie is, wij brengen jullie in contact met elkaar. Onze detachering experts zorgen ervoor dat jullie matchen.

Directeur deelt uit tijdens uitje

De samenwerking

Wanneer ditp een passende opdracht voor mij heeft gevonden kan ik zelf aangeven of ik er een goed gevoel bij heb en of de werkzaamheden bij mij passen. Ondanks dat ze bij ditp goed weten wat bij mij past heb ik in het verleden ook wel eens nee gezegd tegen een opdracht.

"De verleiding van een vaste aanstelling heb ik zeker gehad en die heb ik ook een keer aangenomen. Maar ik ben toch weer teruggekomen bij ditp."
Portret Ed
Ed Scholting
Technisch Beheerder

Maar iedereen heeft een beheerder nodig en er komt altijd iets voorbij dat wel goed past! Daar heb ik alle vertrouwen in en is tot nu toe ook altijd gelukt. De verleiding van een vaste aanstelling heb ik zeker gehad en die heb ik ook een keer aangenomen. Toch ben ik weer terug bij ditp, het werken via detachering is voor mij het allerleukste.Ik zou niet voor maar één opdracht willen kiezen.

Er heerst echt een familiegevoel

Binnen ditp heerst een echt familiegevoel. Ik loop natuurlijk al een tijdje mee, al 15 jaar. 20 jaar geleden is ditp opgestart en na 5 jaar startte ik, ik heb alles meegemaakt binnen het bedrijf en het is altijd een familie gebleven. Ik heb veel contact, er is een goede sfeer en je bent zeker geen nummertje. De opdrachten zijn altijd leuk en ik hoop dat het ook in de toekomst zo mag blijven.

Scroll to Top