Is hybride het nieuwe werken?

Trends in detachering

Trends in detachering

“Is hybride het nieuwe werken?”

Peter Hogenhuis en Dennis de Ruijter praten over de trends in detachering. Zij beantwoorden een aantal vraagstukken binnen de branche. Wat is er veranderd binnen detachering ten opzichte van een paar jaar geleden? Wat heeft deze verandering veroorzaakt en waar gaat het naar toe?

De grootste verandering binnen de detachering is toch wel de vraag naar hybride werken. Tijdens corona werden we gedwongen om van “warm” contact naar contact op afstand te gaan. Dit zou voor corona nooit onze voorkeur hebben gehad, wij vinden persoonlijk contact ontzettend belangrijk. Maar we hebben met z’n allen wel gezien dat hybride werken helemaal geen verkeerde stap is.

De match is belangrijk, woon/werkverkeer is bijzaak geworden

Sterker nog, hybride werken maakt de wereld weer een stukje groter en kan veel toevoegen. Woon/werkverkeer is voor veel bedrijven en gedetacheerden geen punt meer, de match is het belangrijkste. Een medewerker die ingehuurd is voor een opdracht kan prima in Arnhem wonen terwijl het bedrijf in Alkmaar gevestigd is.

"We hebben een medewerker die momenteel in Spanje woont en werkt fulltime voor een opdrachtgever in Amsterdam."
Portret Peter
Peter Hogenhuis
klant succes manager

Op afstand, zeker binnen onze industrie, kan alles voorzien worden. Het is voor zowel de opdrachtgever als de detacheerder een pluspunt om het zoekgebied uit te breiden en een goede match te vinden voor de opdracht. Het ligt uiteindelijk aan de soort opdracht of op afstand werken mogelijk is. Bij sommige plekken kun je vanuit huis werken en bij andere lukt dat niet. We zien in ieder geval dat het “gewoon” is geworden om het mee te nemen in het aanbod. Bedrijven kunnen met hybride werken ieder talent inzetten, zelfs vanuit het buitenland.

DevOps Engineers

Op zoek naar goede DevOps Engineers Peter en Dennis kunnen je snel aan de juiste match helpen!

Even bellen!

De uitdaging
Zorgen dat de opdrachtgever de juiste mensen weet te krijgen en dat de gedetacheerde een leuke en uitdagende opdracht weet te krijgen.

De oplossing
Door veel en goed contact met de gedetacheerden kunnen we inspelen op de wensen en weten we snel wie waar een goede match heeft.

Zoek jij een IT professional of een nieuwe IT functie?

Ben je op zoek naar een IT specialist voor jouw organisatie? Of zoek je juist naar een openstaande IT vacature? Of het voor een tijdelijke of vaste functie is, wij brengen jullie in contact met elkaar. Onze detachering experts zorgen ervoor dat jullie matchen.

Detachering in overleg

Lekker een paar maanden werken of leren in de zon

Hybride werken kan natuurlijk veel leuke extraatjes met zich meebrengen. Je leest in media over grote bedrijven die een huis in Azië hebben waar medewerkers een aantal maanden mogen gaan wonen en werken tot een opdracht klaar is. Andersom gebeurt het ook, we hebben een medewerker die momenteel in Spanje woont en werkt fulltime voor een opdrachtgever in Amsterdam. Zelfs je bedrijf runnen vanuit Spanje, het gebeurt, waarom niet?!

"We blijven ons hard maken voor persoonlijk contact met onze collega’s."
Portret Dennis
Dennis de Ruijter
klant succes manager

Zoiets was vroeger echt niet voor te stellen. Dit gaan we waarschijnlijk in de toekomst veel meer zien in het bedrijfsleven. Grote bedrijven met locaties in Zuid-Europa waar Nederlanders worden ingezet en op afstand werken. Lekker een paar maanden werken of leren in de zon. Bedrijven maken het aanbod extra aantrekkelijk met locaties in het buitenland. Zeker voor jonge mensen die verder geen verplichtingen hebben is het heel interessant.

Een belletje of een bezoekje, dat houden wij er wel graag in

Ondanks contact en werken op afstand blijven wij geloven in warm contact. Natuurlijk hebben wij ook afspraken via telefoon en videobellen we ook maar we blijven ons hard maken voor persoonlijk contact met onze medewerkers en opdrachtgevers. Even persoonlijk contact of een bezoekje dat houden we er wel graag in.

Wij zijn een informele partij en vinden het leuk en belangrijk om goed contact te onderhouden met iedereen. We hopen natuurlijk als we mensen weer gezien of gesproken hebben dat het gesprek eindigt met een glimlach!

Scroll to Top