Mijn leermomenten na 20 jaar detachering

Interview met Joop Voorhorst, Product Owner

Van project manager naar product owner

Joop Voorhorst is inmiddels al twintig jaar werkzaam in de detachering, waarvan meer dan de helft als projectmanager of product owner. Ondanks dat gedetacheerden vaak korte periodes werkzaam zijn, kwam het bij Joop geregeld voor dat ze hem toch graag wat langer in huis hielden. Hij verspreidde zijn expertise onder andere in het UWV, IBM, ABN AMRO, Ahold en nu bij de Rabobank.

Kortom, veelzijdige opdrachten, met mooie ervaringen.

"Blijf bij in je vakgebied. Doe je dat niet, dan ben je binnen twee tot vier jaar als gedetacheerde niet meer relevant."
Portret Joop
Joop Voorhorst
Product Owner

Ervaring is enorm waardevol, met name binnen de detachering. Het hebben van kennis van de nieuwste trends is als detacheerder ontzettend belangrijk.

In de afgelopen tien jaar zie ik in mijn opdrachten veel trends voorbijkomen. Waaronder Scrum, Agile en tegenwoordig DevOps. In de detachering ben je van toegevoegde waarde als je dit soort nieuwe technieken en methoden beheerst.

Blijf leren en heb plezier

Het is mooi om te zien wat je allemaal kunt bereiken in een bepaalde periode. Bij Ahold heb ik mij verder kunnen verdiepen in e-commerce. Ik werd daar als verantwoordelijke aangesteld voor onder andere de infrastructuur van alle e-commerce van AH (ah.nletos.nlgall.nl, etc.). Onder andere vanwege de uitdagende component die erbij kwam kijken, ben ik erg enthousiast over deze klus.

"De laatste klus is de leukste klus. Puur vanwege het feit dat ik dan weer iets nieuws heb geleerd."
Portret Joop
Joop Voorhorst
Product Owner

Het is erg belangrijk dat wij ons werk goed doen, aangezien de klant anders namelijk zijn bestelling niet kan plaatsen bij Ahold. Het detailhandelsconcern is bovendien erg innovatief en dynamisch. Ze hebben een enorme kennis en kunde opgebouwd, wat je terugziet in onder andere de logistieke stroming.

Wil jij ook werken aan interessante opdrachten?

Bij ditp kijken wij samen naar wat bij jou past en waar je ambities liggen.

Even bellen!

De uitdaging
Relevant blijven als professional in de detacheringsmarkt

De oplossing
Blijf leren, heb plezier en zorg dat je weet hoe je je wilt ontwikkelen

Zoek jij een IT professional of een nieuwe IT functie?

Ben je op zoek naar een IT specialist voor jouw organisatie? Of zoek je juist naar een openstaande IT vacature? Of het voor een tijdelijke of vaste functie is, wij brengen jullie in contact met elkaar. Onze detachering experts zorgen ervoor dat jullie matchen.

Portret Joop

Waardevolle tips voor gedetacheerden

Ervaring is enorm waardevol, met name binnen de detachering. Het hebben van kennis van de nieuwste trends is als detacheerder ontzettend belangrijk.

"De laatste klus is de leukste klus. Puur vanwege het feit dat ik dan weer iets nieuws heb geleerd."
Portret Joop
Joop Voorhorst
Product Owner

Blijf bij in je vakgebied. Doe je dat niet, dan ben je binnen twee tot vier jaar als gedetacheerde niet meer relevant. Binnen ditp is dit heel goed mogelijk, want het bedrijf ondersteunt je daar heel goed in.

Zorg bovendien dat je weet wat je wilt, in welke richting je je wilt bewegen. Maak dat ook zelf mogelijk én heb plezier in je werk. Ditp is goed in staat om je te adviseren en begeleiden waar het nodig is. Wees niet bang om je gezicht te laten zien en om af en toe een probleem te droppen.

Scroll to Top