We werken samen met elkaar, detachering en software, echt als een team

Yvonne Richters, Office Manager

Yvonne, de spil binnen detachering

Yvonne Richters, de spil binnen ditp detachering werkt al bijna 14 jaar voor het bedrijf. Als medewerkster finance & office heeft zij de ontwikkelingen binnen het bedrijf van dichtbij meegemaakt. “Het bedrijf is echter nog steeds hetzelfde warme bad. Het bedrijf heeft een ‘open’ mentaliteit en een informele sfeer wat heel prettig is”.

We merkten binnen het team dat het efficiënter is als we elkaars werkzaamheden konden overnemen

Yvonne is begonnen bij ditp als financieel medewerkster. “Met cijfers werken vind ik heel leuk, we merkten echter binnen het team dat het efficiënter is als de collega’s elkaars taken en werkzaamheden kunnen overnemen wanneer nodig. Zo geschiedt en kunnen we elkaar nu helpen, werk blijft niet liggen en alles loopt door. Zodoende ben ik ook de contractadministratie erbij gaan doen. Dat maakte het werk nog veel leuker omdat je bezig bent met het hele proces, van het begin tot eind.

"Bij ons praat je mee over wat er gebeurt"
Portret Yvonne
Yvonne Richters
Office Manager

Onze software developers hebben het cloud-based uren- en contractregistratiesysteem ‘ditpay’ ontwikkeld. Hier kunnen we alle uren registreren, de contracten met detacheerders en zzp-ers bijhouden en het wordt door Peter en Dennis gebruikt om detacheerders in te zetten bij opdrachtgevers. Afgelopen jaren zijn wij overgestapt naar Exact voor het volledige boekhoudpakket en sinds januari maken wij gebruik van Evidos en worden de contracten allemaal digitaal getekend. Dit is weer een mooie stap die wij gezet hebben. De klanten, leveranciers en zzp’ers zijn ook blij dat wij hierin gemoderniseerd zijn.

Na de contracten werden de werkzaamheden uitgebreid met allerhande secretariële ondersteuning en taken. Yvonne verzorgt naast de administratie ook secretariële en facilitaire taken en ondersteunt ze Chris bij alle personeelszaken. “Het regelen van een personeelsuitje, de kerstpakketten, promotie artikelen, leaseauto’s en nog veel meer.

Ik krijg er steeds meer werkzaamheden bij en dat vind ik heel leuk. Ik help op alle vlakken en waar mogelijk assisteer ik. Ik sta binnen het team niet graag vooraan maar op de achtergrond ben ik zeker aanwezig en ondersteun ik aan alle kanten. Ik krijg genoeg verantwoordelijkheden en de ruimte om bepaalde zaken uit te zoeken en op te pakken.”

“Ik wil uitstralen dat ze mij altijd kunnen bellen en dat ik voor ze klaarsta.”

Yvonne zit bij ditp heerlijk op haar plek in de cijfers. “Alles compleet maken en aan het einde van de maand de check doen vind ik heel leuk. Het financiële plaatje is natuurlijk heel belangrijk en deze wil ik goed verzorgen.

De debiteuren, de uren, de betalingen, kortom ervoor zorgen dat de boekhouding compleet is en klopt. Contacten onderhouden met leveranciers, relaties en collega’s in het veld is net zo belangrijk voor mij. Ik heb veel mail en telefonisch contact met deze mensen. Ik wil uitstralen dat ze mij altijd kunnen bellen en dat ik voor ze klaarsta.”

DevOps engineers nodig?

Benieuwd wat onze collega's voor jou kunnen betekenen?

Even bellen!

Zoek jij een IT professional of een nieuwe IT functie?

Ben je op zoek naar een IT specialist voor jouw organisatie? Of zoek je juist naar een openstaande IT vacature? Of het voor een tijdelijke of vaste functie is, wij brengen jullie in contact met elkaar. Onze detachering experts zorgen ervoor dat jullie matchen.

Yvonne tussen beeldschermen

We werken samen met elkaar, ditp detachering en ditp software, als een team.

“We zijn een kleinschalig en informeel, open en transparant bedrijf. Er heerst een echt familiegevoel, het is gezellig en er hangt een goede sfeer.”

"We zorgen ervoor dat we lekker in ons vel zitten en samen de klanten kunnen helpen!"
Portret Yvonne
Yvonne Richters
Office Manager

Ik ben blij dat we de corona-tijd grotendeels achter ons kunnen laten en we alle collega’s weer kunnen zien. Het contact onderhouden met elkaar is belangrijk. We werken op kantoor goed samen met elkaar als een team. We zorgen ervoor dat we met z’n allen lekker in ons vel zitten en met elkaar successen kunnen scoren!

Zoek je toevallig een nieuwe IT uitdaging? Neem dan gerust contact met ons op en wie weet kunnen wij jou wellicht helpen. De koffie/thee staat altijd klaar in Haarlem.

Scroll to Top