Talent Empowerment

Topsporters begeleiden naar de olympische droom

Met Askly, de chat survey tool van ditp

Talent Empowerment

De initiële missie van TE (Talent Empowerment) is om topsporters naar de Olympische droom te begeleiden. Deze droom behalen is meer dan alleen trainen. Door middel van een persoonlijke aanpak vanuit de individuele behoefte van de sporter, ondersteunt TE bij de ontwikkeling.

"Er is een goede match tussen Askly en de gebruikers van TE en dat is de basis voor langdurige ondersteuning van talenten voor de komende jaren."
Portret Bertram
Bertram Veen
Co-founder Talent Empowerment

Eén van de belangrijkste doelen binnen de TE filosofie is ‘meten is weten’. Kwantitatieve doelstellingen om de voortgang en resultaten te kunnen monitoren. Talent Empowerment zocht een IT partij om een tool te ontwikkelen waarbij zij op een snelle en klantvriendelijke manier evaluaties konden afnemen. Met de evaluatietool Askly hebben de developers van ditp Software een moderne manier ontwikkeld, gericht op een jonger publiek, om dit op een leuke manier te verwezenlijken.

Bij het openen van de enquête via Askly op een smartphone wordt de evaluatie in chat-vorm gepresenteerd. Door middel van de chatbot worden antwoorden en reacties automatisch gegeven, waarbij de afnemer het gevoel heeft een gesprek te voeren met specialisten van TE. Een belangrijke tool voor klanttevredenheidsonderzoek voor zowel sporters als zakelijkeklanten. “Kwalitatieve en kwantitatieve data automatisch verzamelen, zo kunnen wij de komende jaren de dienstverlening continue optimaliseren. Er is een goede match tussen Askly en de gebruikers van TE en dat is de basis voor langdurige ondersteuning van talenten voor de komende jaren.”

Uitdaging icoon
Oplossing icoon
Technieken icoon

De uitdaging

Kwalitatieve en kwantitatieve data automatisch verzamelen van zowel de sporters als zakelijke klanten van Talent Empowerment.

De oplossing 

Met Askly van ditp kan er via een smartphone snel en op een leuke manier een gesprek gevoerd worden waarbij TE data verzamelt en dienstverlening optimaliseert.

Technieken

Java
AWS
Angular
Typescript
DevOps

Verzamel waardevolle informatie, stel vragen aan jouw doelgroep via Askly

Feedback vragen aan klanten, relaties, leerlingen of bezoekers is essentieel en waardevol. Een enquête versturen en de juiste vragen stellen geeft veel inzicht. Askly biedt niet alleen de mogelijkheid om een enquête te versturen maar zorgt ook voor een snelle responstijd. De vragen worden via een chat gesteld zodat je op ieder gewenst moment op een leuke manier vragen kan stellen aan jouw doelgroep.

Askly evaluaren in cafe

Waarom kiest TE voor Askly?

✔️ Kwalitatieve en kwantitatieve data automatisch verzamelen, zo kunnen wij de komende jaren de dienstverlening continue optimaliseren.

 ✔️ Eén van de belangrijkste doelen binnen de TE filosofie is ‘meten is weten’. Kwantitatieve doelstellingen om de voortgang en resultaten te kunnen monitoren.

✔️ TE is een organisatie met een groot netwerk. Klantenbinding en evalueren is van essentieel belang. Lange enquêtes afnemen achter een pc is ouderwets en te langdradig. Dat kon leuker, sneller en gericht op een jonger publiek. Met Askly van ditp software kan er via een smartphone snel en op een leuke manier een “gesprek” gevoerd worden waarbij TE data verzamelt en dienstverlening kan optimaliseren.

Benieuwd naar de feedback van jouw klanten?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demo. Of neem een kijkje op askly.nl.

Scroll to Top