Trend Micro TippingPoint

Trend Micro TippingPoint

Geïntegreerde Advanced Threat Protection voor een optimale netwerk security

Bekijk video

Traditionele security is niet genoeg

Het landschap van bedreigingen verandert continu doordat aanvallen steeds sneller en geavanceerder worden. Organisaties hebben een uitgebreide security nodig om zowel efficiënt als flexibel in te spelen op de security vereisten van het netwerk.

TippingPoint Next-Generation Intrusion Prevention Systemen (NGIPS)

Ondersteunt door het XGen security platform, leveren de TippingPoint NGIPS systemen next generation intrusion prevention dat eenvoudig is om te installeren en beheren, terwijl de security en performance op een hoog niveau blijven.

Digital Vaccine Labs

De TippingPoint oplossingen bieden real-time, accurate bedreigingspreventie voor bekende kwetsbaarheden door middel van bedreigingsinformatie van DVLabs. Digital Vaccine filters zijn ontworpen om een volledige kwetsbaarheid te ontsluiten en uw systemen te beschermen tegen alle soorten mogelijke aanvallen.

trend-micro-tipping-point
Trend Micro OfficeScan

Advanced Threat Protection (ATP)

De TippingPoint Advanced Threat Protection familie detecteert onbekende bedreigingen die binnen, buiten of letterlijk door uw netwerk heen sluipen. De TippingPoint ATP-oplossingen doen dit door alle netwerkpoorten met meer dan 100 protocollen te scannen en zodoende het onbekende bekend te maken. De ATP systemen koppelen deze dreigingsinformatie vervolgens door richting bovenliggende security management systemen waaronder ook de TippingPoint NGIPS.

Threat Protection Systeem

Het TippingPoint Threat Protection Systeem (TPS) biedt netwerkbeveiliging via pro-actieve security intelligentie die u beschermt tegen bekende kwetsbaarheden en zero-day aanvallen. Door gebruik te maken van een combinatie van technologieën zoals Deep Packet inspectie, threat reputation en geavanceerde malware analyse zorgt de TPS van TippingPoint dat organisaties een pro-actief security beleid kunnen voeren.

Download gratis rapport

Om u verder te informeren, delen wij graag met u het Nederlandstalige rapport ‘’Nederlandse bedrijven liggen in de vuurlinie’’. Hopelijk bent u met deze kennis in staat een strategie voor cyberbeveiliging op te stellen voor 2017 – en ver daarna.

Werkwijze

Ditp Beheer & Exploitatie implementeert de Trend Micro TippingPoints IPS systemen volgens een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor uw specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

1. Inventarisatie

Van uw werkplekken, licenties & hard- en software voor maatwerkoplossing


3. Evaluatie

Ruimte voor aanpassingen en het doorvoeren van verbeteringen

2. Proefconcept

Inzichtelijke roadmap door analyse van uw data door IT-specialisten


4. Implementatie

Definitieve implementatie met direct alle voordelen tot uw beschikking

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de Trend Micro TippingPoint? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Trend Micro TippingPoint Certified Partner

ditp is Gold Partner van Trend Micro en helpt reeds vele organisaties met de security. Als Managed Service Provider en vaste implementatiepartner van Trend Micro gefocust ditp op het leveren én implementeren van het geïntegreerde beveiligingsplatform voor fysieke, virtuele- en cloudservers. Als Managed Service Provider in Nederland onderscheiden wij ons met zeer specialistische kennis op het gebied van Trend Micro. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie. De combinatie van ditp en Trend Micro staat garant voor een onmiskenbare kwaliteit!