Trend Micro OfficeScan

Trend Micro OfficeScan

Endpoint security van de vertrouwde marktleider

Download rapport

Endpoint Security met Trend Micro OfficeScan

Het is tegenwoordig steeds moeilijker om de slechte bestanden buiten uw netwerk te houden. Veel organisaties kijken verder dan de traditionele antivirus oplossingen omdat deze onvoldoende bescherming bieden tegen de nieuwste malware en andere bedreigingen.
Trend Micro OfficeScan met endpoint security combineert hoogwaardige leerprocessen met diverse beschermingstechnieken tegen bedreigingen. Deze geavanceerde technieken worden ingezet om lekken in de beveiliging van het netwerk en alle endpoints te dichten. Doordat het systeem beschikt over leerprocessen, past het zich voortdurend aan en deelt het automatisch informatie over bedreigingen met uw hele omgeving.
Deze gecombineerde bescherming tegen bedreigingen wordt geleverd door een architectuur die efficiënter gebruikmaakt van endpointresources en beter presteert dan de concurrentie voor wat betreft het CPU- en netwerkgebruik.

trend-micro-logo
Trend Micro OfficeScan

Waarom Trend Micro OfficeScan?

De OfficeScan zet machine learning en andere detectietechnieken in voor de meest geavanceerde bescherming tegen ransomware en andere aanvallen. Verder beschikt de Trend Micro OfficeScan over de volgende voordelen:

  • Beveilig bestandsservers, pc’s, Macs, laptops en gevirtualiseerde desktops.
  • Bescherming tegen bedreigingen met hoogwaardige leerprocessen, gedragsanalyse, bestandsreputatie, variantbescherming, internetbescherming, exploitpreventie en nog veel meer.
  • Voorkom verlies en diefstal van gegevens.
  • Ontvang updates in real time met plaatselijke sandbox-integratie.

Download gratis rapport

Om u verder te informeren, delen wij graag met u het Nederlandstalige rapport ‘’Nederlandse bedrijven liggen in de vuurlinie’’. Hopelijk bent u met deze kennis in staat een strategie voor cyberbeveiliging op te stellen voor 2017 – en ver daarna.

Werkwijze

Ditp Beheer & Exploitatie implementeert de Trend Micro OfficeScan volgens een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor uw specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

1. Inventarisatie

Van uw werkplekken, licenties & hard- en software voor maatwerkoplossing


3. Evaluatie

Ruimte voor aanpassingen en het doorvoeren van verbeteringen

2. Proefconcept

Inzichtelijke roadmap door analyse van uw data door IT-specialisten


4. Implementatie

Definitieve implementatie met direct alle voordelen tot uw beschikking

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de Trend Micro OfficeScan? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Trend Micro Certified Partner

ditp is Gold Partner van Trend Micro en helpt reeds vele organisaties met de security. Als Managed Service Provider en vaste implementatiepartner van Trend Micro gefocust ditp op het leveren én implementeren van het geïntegreerde beveiligingsplatform voor fysieke, virtuele- en cloudservers. Als Managed Service Provider in Nederland onderscheiden wij ons met zeer specialistische kennis op het gebied van Trend Micro. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie. De combinatie van ditp en Trend Micro staat garant voor een onmiskenbare kwaliteit!