Trend Micro Deep Security

Trend Micro Deep Security

Geautomatiseerde en schaalbare beveiliging voor de cloud

Download rapport

Beveiliging voor de cloud

Deep Security stuurt de oplossing Cloud en Data Center Security van Trend Micro aan en biedt beveiligingsmogelijkheden voor fysieke en virtuele servers en voor cloudservers vanaf één geïntegreerd platform. Deep Security is beschikbaar als software en als een as-a-service oplossing. Het is compleet ontworpen om uw datacenter en cloud te beveiligen tegen datalekken en onderbrekingen van de bedrijfsvoering. Trend Micro Deep Security helpt u compliant aan de regels te zijn door het dichten van lekken en stimuleert de ROI uit virtualisatie- en cloudprojecten.

Waarom Trend Micro Deep Security?

  • Uitgebreide beveiligingsmogelijkheden – inclusief anti-malware met webreputatie, op host gebaseerde firewall, inbraakdetectie/-preventie, integriteitsbewaking, logboekinspectie, versleuteling en wereldwijd vertrouwde SSL-certificaten.
  • Flexibele inzetbaarheid – met een keuze als software of als serviceaanbod. Met volledige ondersteuning van meerdere gebruikers voor eenvoudig gebruik van de service.
  • Lagere kosten en minder complexiteit – aangezien het product geoptimaliseerd is voor cloudarchitecturen om het operationele effect te beperken met één platform voor beheer van beveiligingsmechanismen en beleidslijnen voor meerdere omgevingen: fysiek, virtueel, cloud en hybride.
DeepSecurityImage

Beveiliging voor moderne datacenters

Virtualisatie beveiliging
Deep Security beveiligd virtuele desktops en servers tegen zero-day malware en aanvallen op uw netwerk. Met minimale operationele impact.

Cloud beveiliging
Deep Security stelt service providers en moderne datacenter managers in staat om veilige multi-tenant cloud-omgeving aan te bieden.

Geïntegreerde server beveiliging
Deep Security consolideert alle beveiligings functionaliteiten van een server tot één flexibel, uitgebreid en geïntegreerd platform.

Download gratis rapport

Om u verder te informeren, delen wij graag met u het Nederlandstalige rapport ‘’Nederlandse bedrijven liggen in de vuurlinie’’. Hopelijk bent u met deze kennis in staat een strategie voor cyberbeveiliging op te stellen voor 2017 – en ver daarna.

Werkwijze

Ditp Beheer & Exploitatie implementeert de Trend Micro Deep Security volgens een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor uw specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

1. Inventarisatie

Van uw werkplekken, licenties & hard- en software voor maatwerkoplossing


3. Evaluatie

Ruimte voor aanpassingen en het doorvoeren van verbeteringen

2. Proefconcept

Inzichtelijke roadmap door analyse van uw data door IT-specialisten


4. Implementatie

Definitieve implementatie met direct alle voordelen tot uw beschikking

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de Trend Micro Deep Security? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Trend Micro Certified Partner

ditp is Gold Partner van Trend Micro en helpt reeds vele organisaties met de security. Als Managed Service Provider en vaste implementatiepartner van Trend Micro gefocust ditp op het leveren én implementeren van het geïntegreerde beveiligingsplatform voor fysieke, virtuele- en cloudservers. Als Managed Service Provider in Nederland onderscheiden wij ons met zeer specialistische kennis op het gebied van Trend Micro. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie. De combinatie van ditp en Trend Micro staat garant voor een onmiskenbare kwaliteit!