Trend Micro Deep Discovery

Trend Micro Deep Discovery

Bewezen bescherming tegen aanvallen en bedreigingen

Download rapport

Bewezen bescherming

Trend Micro Deep Discovery is een security platform dat bescherming biedt tegen de meest geavanceerde bedreigingen. Het platform helpt u bedreigingen op te sporen, te analyseren en te reageren op gerichte aanvallen. Door het gebruik van gespecialiseerde detectietechnieken, sandboxing en global threat intelligence van het Trend Micro Smart Protection Netwerk, detecteert Deep Discovery aanvallen die voor normale security oplossingen niet zichtbaar zijn.
De Deep Discovery oplossing is in te zetten in uw netwerk, e-mail, endpoint en als geïntegreerde bescherming. Op deze manier kunt u de onderdelen beveiligen waar u het meeste waarde aan hecht.

Waarom Trend Micro Deep Discovery?

  • Beste opsporingsvermogen – dankzij gespecialiseerde detectie-engines en sandboxing op maat.
  • Diepgaande analyse – met integratie van informatie over bedreigingen op de eigen locatie en wereldwijd.
  • Snelle reactie – met behulp van geavanceerd forensisch onderzoek van endpoints en gedeelde IOC-informatie.
Trend Micro Deep Discovery Inspector: een netwerk appliance dat traffic monitort over alle poorten en meer dan 80 protocollen en applicaties. Met behulp van gespecialiseerde technieken en sandboxing, identificeert het malware, command and control communicatie en signalen van een poging tot een aanval. Trend Micro Deep Discovery Email Inspector: een oplossing om uw email optimaal te beveiligen. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van geavanceerde malware detectie technieken om phishing emails te identificeren en blokkeren. Er wordt als het ware een beveiligingslaag geïmplementeerd die schadelijke inhoud, bijlagen en URL-koppelingen opspoort die ongemerkt voorbij de gewone e-mailbeveiliging komen. Trend Micro Deep Discovery Endpoint Sensor: is een contextbewuste bewakingsoplossing voor endpoints. De oplossing legt zeer gedetailleerd systeemactiviteiten vast om snel bedreigingen te kunnen detecteren. Met behulp van diverse bronnen van Trend Micro kunnen infiltraties worden vergeleken en in een vroeg stadium worden aangepakt. Trend Micro Deep Discovery Analyzer: is een speciale server voor sandboxanalyse waarmee de bescherming van Trend Micro tegen gerichte aanvallen wordt verfijnd. Deze analyse tool kan worden geïntegreerd met veel Trend Micro producten. Daarnaast wordt er een webservices-API aangeboden voor integratie met andere producten.
Trend Micro Deep Discovery

Optimale beveiliging

Trend Micro Deep Discovery Inspector: een netwerk appliance dat traffic monitort over alle poorten en meer dan 80 protocollen en applicaties. Met behulp van gespecialiseerde technieken en sandboxing, identificeert het malware, command and control communicatie en signalen van een poging tot een aanval.

Trend Micro Deep Discovery Email Inspector: een oplossing om uw e-mail optimaal te beveiligen. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van geavanceerde malware detectie technieken om phishing emails te identificeren en blokkeren. Er wordt als het ware een beveiligingslaag geïmplementeerd die schadelijke inhoud, bijlagen en URL-koppelingen opspoort die ongemerkt voorbij de gewone e-mailbeveiliging komen.

Trend Micro Deep Discovery Endpoint Sensor: is een contextbewuste bewakingsoplossing voor endpoints. De oplossing legt zeer gedetailleerd systeemactiviteiten vast om snel bedreigingen te kunnen detecteren. Met behulp van diverse bronnen van Trend Micro kunnen infiltraties worden vergeleken en in een vroeg stadium worden aangepakt.

Trend Micro Deep Discovery Analyzer: is een speciale server voor sandboxanalyse waarmee de bescherming van Trend Micro tegen gerichte aanvallen wordt verfijnd. Deze analyse tool kan worden geïntegreerd met veel Trend Micro producten. Daarnaast wordt er een webservices-API aangeboden voor integratie met andere producten.

Download gratis rapport

Om u verder te informeren, delen wij graag met u het Nederlandstalige rapport ‘’Nederlandse bedrijven liggen in de vuurlinie’’. Hopelijk bent u met deze kennis in staat een strategie voor cyberbeveiliging op te stellen voor 2017 – en ver daarna.

Werkwijze

Ditp Beheer & Exploitatie implementeert de Trend Micro Deep Discovery volgens een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor uw specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

1. Inventarisatie

Van uw werkplekken, licenties & hard- en software voor maatwerkoplossing


3. Evaluatie

Ruimte voor aanpassingen en het doorvoeren van verbeteringen

2. Proefconcept

Inzichtelijke roadmap door analyse van uw data door IT-specialisten


4. Implementatie

Definitieve implementatie met direct alle voordelen tot uw beschikking

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de Trend Micro Deep Discovery? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Trend Micro Certified Partner

ditp is Gold Partner van Trend Micro en helpt reeds vele organisaties met de security. Als Managed Service Provider en vaste implementatiepartner van Trend Micro gefocust ditp op het leveren én implementeren van het geïntegreerde beveiligingsplatform voor fysieke, virtuele- en cloudservers. Als Managed Service Provider in Nederland onderscheiden wij ons met zeer specialistische kennis op het gebied van Trend Micro. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie. De combinatie van ditp en Trend Micro staat garant voor een onmiskenbare kwaliteit!