Trend Micro Apex One

Trend Micro Apex One

Herdefinieer Endpoint Security

Download Product Paper

Een evolutie in endpoint security

Trend Micro Apex One is een all-in-one endpoint security oplossing en biedt bescherming tegen de meest geavanceerde aanvallen. Door de combinatie van volledig geautomatiseerde detection & response-mogelijkheden kunt u altijd tijdig reageren op mogelijke dreigingen om uw netwerk te beschermen. Apex One levert volledige beveiliging over de hele breedte in een single agent. Op deze vereenvoudigde manier weet Apex One endpoint security naar een volgend niveau te tillen en uw organisatie optimaal te beschermen.

Waarom Trend Micro Apex One?

  • Beste detectie en response – bedreigingen worden volledig automatische herkent en geblokkeerd door Apex One.
  • Investigation en visibility – Apex One komt met krachtige detection & response-mogelijkheden.
  • All-in-one oplossing – alle mogelijkheden en opties bij elkaar in een single-agent.
x-gen security
Trend Micro Deep Discovery

Ultieme endpoint security

Automated: Verschillende beveiligingstechnieken zijn gecombineerd in Apex One om endpoint bedreigingen tijdig te detecteren en blokkeren. Dat gebeurt volledig automatisch en zonder manuele input. Het product weet hoe en wanneer het de juiste technieken inzet door gebruik te maken van machine learning en IOA behavioral analysis.

Insightful: Apex One kent krachtige Endpoint Detection & Response-mogelijkheden (EDR) zoals hunting en sweeping, patient zero identification en root cause analysis. De EDR is volledig geïntegreerd in de workflow van endpoint protection voor optimale bescherming. Ook zijn deze te koppelen met bijvoorbeeld  Managed Detection & Response (MDR) van Trend Micro.

All-in-one: Zowel Detection als Response zijn volledig geïntegreerd in een single Apex One agent. Hierdoor hoeven gebruikers nooit meer tussen verschillende producten of consoles te wisselen en wordt er een sterke samenhang tussen detection, response en investigation gecreëerd. Al deze mogelijkheden zijn ook in SaaS of on-premise beschikbaar.

Apex One as a Service

Upgrade uw endpoint security nu met Trend Micro Apex One as a service. Hiermee brengt u uw gehele endpoint security naar de cloud. Zo heeft u geen on-premise security en al uw Trend Micro producten handig bij elkaar in één cloud. Optioneel kunt u ook nog kiezen voor Web Protection, Email gateway en server security, en Collaboration security voor cloud file sharing en Office 365.

Download Product Paper

Om u verder te informeren, delen wij graag het Engelstalige Apex One product paper met u. Heeft u interesse? Laat dan uw gegevens achter in het onderstaande formulier om het product paper te downloaden.

Werkwijze

Ditp Beheer & Exploitatie implementeert de Trend Micro Deep Discovery volgens een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor uw specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

1. Inventarisatie

Van uw werkplekken, licenties & hard- en software voor maatwerkoplossing


3. Evaluatie

Ruimte voor aanpassingen en het doorvoeren van verbeteringen

2. Proefconcept

Inzichtelijke roadmap door analyse van uw data door IT-specialisten


4. Implementatie

Definitieve implementatie met direct alle voordelen tot uw beschikking

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de Trend Micro Apex One? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Trend Micro Certified Partner

ditp is Gold Partner van Trend Micro en helpt reeds vele organisaties met de security. Als Managed Service Provider en vaste implementatiepartner van Trend Micro gefocust ditp op het leveren én implementeren van het geïntegreerde beveiligingsplatform voor fysieke, virtuele- en cloudservers. Als Managed Service Provider in Nederland onderscheiden wij ons met zeer specialistische kennis op het gebied van Trend Micro. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie. De combinatie van ditp en Trend Micro staat garant voor een onmiskenbare kwaliteit!