Trend Micro

Trend Micro

ditp is als Managed Service Provider en vaste implementatiepartner van Trend Micro™ gefocust op het leveren én implementeren van het geïntegreerde beveiligingsplatform voor fysieke, virtuele- en cloudservers. Met ditp en Trend Micro is uw Cybersecurity goed geregeld.

Ligt u onder vuur?

Gold Partner

ditp is gecertificeerd met de Trend Micro Gold Partner status en is laatst benoemd als Trend Micro Professional Services Partner voor de Benelux. Wij verzorgen Trend Micro implementaties voor bedrijven en resellers.

Implementatie Ondersteuning

Beveiliging voor ondernemingen

De wereld verandert en de beveiliging voor ondernemingen moet zich aanpassen om de nieuwe uitdagingen een stap voor te blijven. Trend Micro biedt geavanceerde oplossingen voor de IT-beveiliging met flexibele inzetopties aan, met inbegrip van hardware, software, virtuele appliances en as-a-service-oplossingen vanuit de cloud.

Trend Micro Managed Service Provider (TMSSP)

Als een sterke TMSSP partner van Trend Micro in Nederland is ditp een leverancier van op beveiliging georiënteerde toegevoegde waarde diensten. Deze kunnen afgerekend worden op basis van werkelijk gebruik per maand.

Voordelen voor u als klant:

  • Flexibel op- en afschalen;
  • Unieke licentieportal waarmee wij direct voor uw organisatie licenties beschikbaar kunnen stellen;
  • Unieke, centrale web-gebaseerde beheerconsole;
  • Oplossingen die gebruik maken van de cloud en zo dure installatie en instelwerk overbodig maken.
trend-micro-tipping-point

Advanced Threat Prevention met Trend Micro’s TippingPoint

De TippingPoint Advanced Threat Protection familie detecteert onbekende bedreigingen die binnen, buiten of letterlijk door uw netwerk heen sluipen. De TippingPoint ATP-oplossingen doen dit door alle netwerkpoorten met meer dan 100 protocollen te scannen en zodoende het onbekende bekend te maken. De ATP systemen koppelen deze dreigingsinformatie vervolgens door richting bovenliggende security management systemen waaronder ook de TippingPoint NGIPS.

Trend Micro services

Trend Micro OfficeScan

Trend Micro OfficeScan met endpoint security combineert hoogwaardige leerprocessen met diverse beschermingstechnieken tegen bedreigingen.

Trend Micro OfficeScan

Trend Micro DeepDiscovery

Trend Micro Deep Discovery is een security platform dat bescherming biedt tegen de meest geavanceerde bedreigingen waar u mee te maken kunt krijgen.

Trend Micro Deep Discovery

Trend Micro Apex One

Trend Micro Apex One is een all-in-one endpoint security oplossing die verschillende beveiligingstechnieken combineerd om bescherming te bieden tegen geavanceerde aanvallen.

Trend Micro Apex One

Trend Micro Deep Security

Deze oplossing is compleet ontworpen om uw datacenter en cloud te beveiligen tegen datalekken en onderbrekingen van de bedrijfsvoering.

Trend Micro Deep Security

Trend Micro TippingPoint

De TippingPoint Advanced Threat Protection familie detecteert onbekende bedreigingen die binnen, buiten of letterlijk door uw netwerk heen sluipen.

Trend Micro TippingPoint

Download Cybersecurity whitepaper

Om u goed te informeren en voor te bereiden rondom Cybersecurity, delen wij graag met u het Nederlandstalige rapport ‘’Nederlandse bedrijven liggen in de vuurlinie’’. Hopelijk bent u met deze kennis in staat een strategie voor cyberbeveiliging op te stellen voor nu – en ver daarna.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon