Trend Micro

Trend Micro

ditp is als Managed Service Provider en vaste implementatiepartner van Trend Micro™ gefocust op het leveren én implementeren van het geïntegreerde beveiligingsplatform voor fysieke, virtuele- en cloudservers.

Download Rapport

Beveiliging voor ondernemingen

De wereld verandert en de beveiliging voor ondernemingen moet zich aanpassen om de nieuwe uitdagingen een stap voor te blijven. Trend Micro biedt geavanceerde oplossingen voor de IT-beveiliging met flexibele inzetopties aan, met inbegrip van hardware, software, virtuele appliances en as-a-service-oplossingen vanuit de cloud.

Trend Micro Managed Service Provider (TMSSP)

Als een sterke TMSSP partner van Trend Micro in Nederland is ditp een leverancier van op beveiliging georiënteerde toegevoegde waarde diensten. Deze kunnen afgerekend worden op basis van werkelijk gebruik per maand.

Voordelen voor u als klant:

  • Flexibel op- en afschalen;
  • Unieke licentieportal waarmee wij direct voor uw organisatie licenties beschikbaar kunnen stellen;
  • Unieke, centrale web-gebaseerde beheerconsole;
  • Oplossingen die gebruik maken van de cloud en zo dure installatie en instelwerk overbodig maken.

Onze Trend Micro diensten

Trend Micro OfficeScan

Trend Micro OfficeScan met endpoint security combineert hoogwaardige leerprocessen met diverse beschermingstechnieken tegen bedreigingen.

Trend Micro OfficeScan

Trend Micro Deep Discovery

Trend Micro Deep Discovery is een security platform dat bescherming biedt tegen de meest geavanceerde bedreigingen waar u mee te maken kunt krijgen.

Trend Micro Deep Discovery

Trend Micro Deep Security

Deze oplossing is compleet ontworpen om uw datacenter en cloud te beveiligen tegen datalekken en onderbrekingen van de bedrijfsvoering.

Trend Micro Deep Security

Download gratis rapport

Om u verder te informeren, delen wij graag met u het Nederlandstalige rapport ‘’Nederlandse bedrijven liggen in de vuurlinie’’. Hopelijk bent u met deze kennis in staat een strategie voor cyberbeveiliging op te stellen voor 2017 – en ver daarna.

Rapport Trend Micro Nederlandse bedrijven liggen in de vuurlinie

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon