Splunk Enterprise

Splunk Enterprise

Geeft de inzichten die nodig zijn om optimale beslissingen te kunnen nemen.

Het platform voor Operational Intelligence

Wilt u meer waarde uit uw data halen? Splunk Enterprise is in staat om gegevens te verzamelen vanuit elke bron, denk hierbij aan logbestanden, clickstreams, webservers, hypervisors, containers, social media en cloudservices. Met Splunk Enterprise bent u in staat om de data uit welke bron dan ook te zoeken, monitoren en analyseren om vervolgens tot waardevolle inzichten te komen. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface kan iedereen, van data-analist tot IT-beheerder en zakelijke gebruiker, inzichten opdoen die ervoor zorgen dat zij weloverwogen beslissingen kunnen nemen.

Waarom Splunk Enterprise?

Dankzij de intuïtieve analysefuncties, machine learning, handige applicaties en open API biedt Splunk Enterprise een flexibel platform dat te gebruiken is voor zowel gerichte usecases als een enterprise-level analytics-backbone. Verder beschikt Splunk Enterprise over de volgende voordelen:

 • Indexeert log- en machine-data vanuit elke bron.
 • Apps bieden oplossingen voor security, IT-operations, zakelijke analyses en meer.
 • Compatible met on-premise, cloud- en hybride omgevingen.
 • Dankzij schaalbaarheid, beveiliging en beschikbaarheid geschikt voor elke type organisatie.
 • Beschikbaar als software of SaaS-oplossing.
Splunk Enterprise visual text block
Splunk enterprise 2 visual text block

Ontwikkeld voor Enterprises

Splunk Enterprise is, zoals de naam al aangeeft, ontwikkeld voor enterprise-level bedrijven. In uw hele onderneming wordt er een ongelofelijke hoeveelheid data gegenereerd en opgedaan vanuit de infrastructuur en applicaties. Verborgen in deze data zitten de inzichten die u in staat stellen om de bedrijfsprocessen te optimaliseren en meer inkomsten te genereren. Dit geldt voor elke onderneming en is onafhankelijk van de branche waarin uw bedrijf actief is. Van de gezondheidszorg tot productie, de financiële dienstverlening en de publieke sector, iedere onderneming is in staat haar bedrijfsprocessen en inkomsten significant te optimaliseren m.b.v. Splunk Enterprise.

Werkwijze

Ditp Beheer & Exploitatie implementeert Monitoring SIEM volgens een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor uw specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

1. Inventarisatie

Van uw werkplekken, licenties & hard- en software voor maatwerkoplossing


3. Evaluatie

Ruimte voor aanpassingen en het doorvoeren van verbeteringen

2. Proefconcept

Inzichtelijke roadmap door analyse van uw data door IT-specialisten


4. Implementatie

Definitieve implementatie met direct alle voordelen tot uw beschikking

 • Verhoog productiviteit
 • Word winstgevender
 • Word veiliger
 • Krijg inzicht
 • Data van onschatbare waarde
 • Inzicht in resultaten en performance

Prijslijst aanvragen

ditp is partner van Splunk en helpt reeds vele organisaties meer inzicht te krijgen in hun data. Wilt u meer informatie over de Splunk Enterprise oplossing van ditp? Vraag hieronder geheel vrijblijvend onze Splunk Enterprise prijslijst aan.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Splunk Certified Partner

ditp is reseller van Splunk oplossingen. Als security partner in Nederland onderscheiden wij ons met zeer specialistische kennis op het gebied van Splunk. Zo zijn wij uitstekend in staat om dienstverlening te bieden bij implementatie en beheer van bijvoorbeeld een SIEM of Operational Intelligence omgeving. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie. De combinatie van ditp en Splunk staat garant voor een onmiskenbare kwaliteit!