Splunk Enterprise Security

Splunk Enterprise Security

Analytics-driven security en continue monitoring op dreigingen.

Analytics-driven SIEM

Splunk Enterprise Security is een SIEM dat inzicht geeft in data die gegenereerd wordt vanuit uw netwerk. Denk hierbij aan: endpoint, toegang, malware, kwetsbaarheden en identiteitsgegevens. Het stelt security-teams in staat om snel interne en externe aanvallen op te sporen en hierop te reageren. Splunk Enterprise Security stroomlijnt alle aspecten van de veiligheidsoperaties en is geschikt voor organisaties van elke omvang en expertise.

Waarom Splunk Enterprise Security?

Of u het nu inzet voor continue realtime monitoring, een snelle reactie op incidenten of gebruikt voor managers die een overzichtelijke weergave van de bedrijfsrisico’s nodig hebben, Splunk Enterprise Security levert de flexibiliteit om waarschuwingen, rapporten en dashboards volledig te customizen. Daarnaast biedt Splunk Enterprise Security de volgende mogelijkheden:

  • Realtime monitoring.
  • Multi-step investigations voor het opsporen van geavanceerde bedreigingen.
  • Automatische priorisering en oplossen van risico’s.
  • Inzetbaar als software of SaaS-oplossing.
Splunk Enterprise visual text block
Splunk enterprise 2 visual text block

Splunk Enterprise Security stroomlijnt IT-security

Splunk Enterprise Security draait op Splunk Enterprise of Splunk Cloud en kan worden ingezet als software- of cloudservice, in een publieke, private of hybride cloudomgeving. Dankzij het overzicht dat het platform biedt, stroomlijnt het de IT-security binnen iedere organisatie. Het zorgt ervoor dat security operations verbetert, optimaliseert monitoring dankzij realtime dashboards en zorgt ervoor dat er snel en adequaat ingegrepen kan worden bij dreigingen. Met Splunk Enterprise Security zet u de volgende stap in IT-security.

Werkwijze

Ditp Beheer & Exploitatie implementeert Monitoring SIEM volgens een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor uw specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

1. Inventarisatie

Van uw werkplekken, licenties & hard- en software voor maatwerkoplossing


3. Evaluatie

Ruimte voor aanpassingen en het doorvoeren van verbeteringen

2. Proefconcept

Inzichtelijke roadmap door analyse van uw data door IT-specialisten


4. Implementatie

Definitieve implementatie met direct alle voordelen tot uw beschikking

  • Verhoog productiviteit
  • Word winstgevender
  • Word veiliger
  • Krijg inzicht
  • Data van onschatbare waarde
  • Inzicht in resultaten en performance

Informatiepakket Aanvragen

Wilt u meer informatie over de Splunk Enterprise Security oplossing van ditp? Vraag hieronder geheel vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Splunk Certified Partner

ditp is reseller van Splunk oplossingen. Als security partner in Nederland onderscheiden wij ons met zeer specialistische kennis op het gebied van Splunk. Zo zijn wij uitstekend in staat om dienstverlening te bieden bij implementatie en beheer van bijvoorbeeld een SIEM of Operational Intelligence omgeving. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie. De combinatie van ditp en Splunk staat garant voor een onmiskenbare kwaliteit!