Splunk

Splunk

Splunk software indexeert data van elke applicatie, server of netwerk device, onafhankelijk van het soort bron, type, locatie of formaat. Splunk stelt u in staat om vanaf één locatie in real time te zoeken in de miljarden events in uw IT infrastructuur en deze te analyseren en te correleren.

Neem contact op

Over Splunk

Servers en devices, applicaties en logbestanden, netwerkverkeer en cloud, alles genereert data. We zien data overal. Splunk® biedt een platform voor Operational Intelligence. Het stelt u in staat om met een nieuwsgierige blik eens goed te kijken naar wat anderen negeren. Machine data inzien en inzichten krijgen die u helpen uw bedrijf productiever, winstgevender en veiliger te maken.

De Cloud mogelijkheden
Als u op zoek bent naar alle voordelen van Splunk software met alle voordelen van een cloud, is er Splunk Cloud. Dit is het toonaangevende SaaS-platform voor operationele intelligentie en biedt de volledige feature set van Splunk Enterprise, de toegang tot 1000 + apps.

Splunk producten
Splunk maakt machine data toegankelijk, bruikbaar en waardevol voor iedereen.

Portfolio

  •     Splunk Enterprise: Data van elke machine. Elke grootte
  •     Splunk Cloud: Enterprise-Ready SaaS. 100% Uptime SLA.
  •     Splunk Light: Kleine IT omgevingen. Cloud Service of Software.
  •     Hunk: Explore Hadoop, NoSQL en S3
  •     Apps & Add-Ons: Splunk en Community Developed

Onze Splunk diensten

Splunk Enterprise

Met Splunk Enterprise haalt u meer waarde uit de data die u beschikbaar heeft. Daarnaast helpt het u de data te verzamelen, monitoren en analyseren.

Splunk Enterprise

Splunk Enterprise Security

Splunk Enterprise Security (ES) is een Analytics-Driven SIEM dat inzicht geeft in data die gegenereerd wordt vanuit beveiligingsgerelateerde IT oplossingen.

Enterprise Security

Splunk training aanvragen

ditp is partner van Splunk en helpt reeds vele organisaties meer inzicht te krijgen in hun data. Speciaal voor u kunnen we een vrijblijvende training organiseren en direct zien waar u meer business value kunt creëren met uw IT-infrastructuur. Vraag onderstaand een Splunk training aan.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Splunk Certified Partner

ditp is reseller van Splunk oplossingen. Als security partner in Nederland onderscheiden wij ons met zeer specialistische kennis op het gebied van Splunk. Zo zijn wij uitstekend in staat om dienstverlening te bieden bij implementatie en beheer van bijvoorbeeld een SIEM of Operational Intelligence omgeving. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie. De combinatie van ditp en Splunk staat garant voor een onmiskenbare kwaliteit!