NetApp SolidFire

NetApp SolidFire

All-Flash Storage voor Next Generation Datacenter prestaties

Informatiepakket Aanvragen

Next Generation Datacenter met NetApp SolidFire

NetApp SolidFire oplossingen leveren een datacenter-infrastructuur die opereert met de flexibiliteit en de snelheid van de cloud. Klanten kunnen kosten en complexiteit reduceren door missiekritische applicaties over te zetten op één opslagsysteem. Innovaties in de software maken substantiële schaalvergrotingen zonder onderbrekingen mogelijk en zorgen voor gegarandeerde prestaties op iedere applicatie.

Elastisch, Schaalbaar, Programmeerbaar & Voorspelbaar

SolidFire is een volledig programmeerbaar, full-flash storageplatform dat elastisch is en gegarandeerde applicatie-performance levert op webschaal. Daarnaast verhoogt u de systeemcapaciteit en prestaties direct door eenvoudig nodes aan het systeem toe te voegen. Verder automatiseert u simpel dagelijkse opslagtaken van end-users waardoor zij meer tijd hebben voor het echte werk.

Eén SolidFire systeem, compleet in mogelijkheden

De NetApp SolidFire oplossing is een volledig software defined storage systeem, dat opgebouwd is uit 4 of meer nodes. Door het “mix & matchen van additionele nodes” bent u vervolgens in staat om de juiste sizing van performance en schaalbaarheid van uw SolidFire systeem te verkrijgen. U bepaalt dus zelf hoeveel rekenkracht en capaciteit u nodig heeft.

  • Gegarandeerde performance
  • Factor 12 minder beheer
  • Automated management
  • Scale Out: lineair schaalbaar
  • Helix Data protectie
  • Globale efficiency

Informatiepakket Aanvragen

Wilt u meer informatie over de Next Generation Datacenter oplossingen van ditp? Vraag direct ons informatiepakket over de Next Generation Datacenter oplossingen aan door het onderstaand formulier in te vullen.


Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

NetApp Certified Partner

ditp is certified partner van NetApp en richt zich op storage oplossingen SolidFire, E-Series en FAS-Series. De kennis en expertise van ditp in DevOps omgevingen biedt klanten een volledig te automatiseren storageoplossing met gegarandeerde performance (IOPS) en toegevoegde waarde vanuit onze software development divisie. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie. De combinatie van ditp en NetApp staat garant voor een onmiskenbare kwaliteit!