NetApp FAS Series

NetApp FAS Series

Hybrid Flash Storage Systemen

Informatiepakket Aanvragen
FAS Hybrid Flash Storage medium

FAS Hybrid Flash Storage

De NetApp FAS Series bestaat uit een compleet aanbod aan hybrid flash storage-oplossingen van enterprise-grade kwaliteit. NetApp FAS is gemaakt voor shared en geconsolideerde omgevingen die SAN en NAS workloads draaien waarbij gebruik gemaakt wordt van rijke datamanagement, enterprise functionaliteit en gemakkelijke verbinding met de cloud.

Voordelen NetApp FAS Series

Er zijn diverse voordelen te verkrijgen door het gebruik van NetApp FAS Storage oplossingen. Zo biedt het platform u de flexibiliteit om constant mee te groeien met de groei van uw business. U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om te clusteren met verschillende AFF all-flash systemen. Doordat u gebruik kunt maken van NVMe flash voor snelle apps, maakt u optimaal gebruik van de hoge prestaties van het platform, waardoor u latency tot een minimum beperkt. Dankzij de Maximum Uptime functionaliteit is geplande downtime niet meer nodig. Het systeem is te upgraden en onderhouden zonder dat het hiervoor compleet offline moet.

NetApp FAS Storage modellen

NetApp FAS Storage is beschikbaar in een drietal modellen. De NetApp FAS2600 is geoptimaliseerd voor middelgrote omgevingen die eenvoudige SAN en NAS workloads moeten draaien. De NetApp FAS8200 is ontwikkeld voor enterprises met bedrijfskritische en geconsolideerde omgevingen die schaalbaarheid voor SAN en NAS workloads vereisen. De NetApp FAS9000 is ideaal voor grote omgevingen die kracht en flexibiliteit nodig hebben om aan de constant groeiende schaalbaarheid- en performance-eisen te voldoen.

  • Gegarandeerde performance
  • Flexibel inzetbaar
  • Automated management
  • NVMe Flash
  • Maximum Uptime
  • Globale efficiency

Informatiepakket Aanvragen

Wilt u meer informatie over de Next Generation Datacenter oplossingen van ditp? Vraag direct ons informatiepakket over de Next Generation Datacenter oplossingen aan door het onderstaand formulier in te vullen.


Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

NetApp Certified Partner

ditp is certified partner van NetApp en richt zich op storage oplossingen SolidFire, E-Series en FAS-Series. De kennis en expertise van ditp in DevOps omgevingen biedt klanten een volledig te automatiseren storageoplossing met gegarandeerde performance (IOPS) en toegevoegde waarde vanuit onze software development divisie. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie. De combinatie van ditp en NetApp staat garant voor een onmiskenbare kwaliteit!