NetApp E-Series

NetApp E-Series

Hybrid Flash Storage Systemen

Informatiepakket Aanvragen
NetApp E-Series Hybrid Flash Storage medium

NetApp E-Series Hybrid Flash Storage

De NetApp E-Series is ontwikkeld voor dedicated applicaties die een hoge bandbreedte nodig hebben. Denk hierbij aan applicaties als data analytics, videobewaking en disk-based backup die eenvoudige, snelle en betrouwbare SAN-storage nodig hebben. Daarnaast maakt het systeem gebruik van de revolutionaire SANtricity techniek.

Voordelen NetApp E-Series

Door gebruik te maken van de SANtricity techniek beschikt de NetApp E-Series over enkele significante voordelen. Zo is het systeem geoptimaliseerd voor het leveren van zo hoog mogelijke prestaties. Daarnaast is het systeem heel makkelijk in gebruik dankzij de intuïtieve, anytime anywhere, web-based SANtricity Storage Manager interface. Ten slotte is de NetApp E-Series ontwikkeld voor een zo betrouwbaar mogelijk resultaat. Dit alles maakt de NetApp E-Series tot een van de meest complete hybride flash storage oplossingen.

NetApp E-Series Storage modellen

De NetApp E-Series is beschikbaar in 2 modellen: de NetApp E2800 en de NetApp E5600. Beide modellen bieden 600TB aan storage in 4U rackspace. De NetApp E2800 is geoptimaliseerd voor middelgrote tot grote ondernemingen en remote kantoren die gemixte workload-performance en betrouwbaarheid vereisen voor dedicated apps. De NetApp E5600 is ontwikkeld voor grote organisaties waarbij prestaties en betrouwbaarheid voor capaciteitsintensieve dedicated apps hoog in het vaandel staan. Voor beide NetApp E-Series modellen geldt een beschikbaarheid van 99,999%.

  • Gegarandeerde performance
  • Flexibel inzetbaar
  • Automated management
  • SANtricity
  • Maximum Uptime
  • Mixed workloads

Informatiepakket Aanvragen

Wilt u meer informatie over de Next Generation Datacenter oplossingen van ditp? Vraag direct ons informatiepakket over de Next Generation Datacenter oplossingen aan door het onderstaand formulier in te vullen.


Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

NetApp Certified Partner

ditp is certified partner van NetApp en richt zich op storage oplossingen SolidFire, E-Series en FAS-Series. De kennis en expertise van ditp in DevOps omgevingen biedt klanten een volledig te automatiseren storageoplossing met gegarandeerde performance (IOPS) en toegevoegde waarde vanuit onze software development divisie. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie. De combinatie van ditp en NetApp staat garant voor een onmiskenbare kwaliteit!