NetApp

NetApp

ditp focust zich als Gold Partner van NetApp op de storage oplossingen: SolidFire, E-Series en FAS-Series.

Prijslijst aanvragen
NetApp logo transparant

Over NetApp

NetApp is een toonaangevende leverancier op het gebied van innovatieve storage en data management oplossingen. Met de oplossingen van NetApp kunt u grote hoeveelheden data beheren en opslaan. Doordat uw bedrijfskritische data hierdoor altijd bereikbaar is, helpt u dit bij het versnellen van strategische bedrijfsprocessen.

Focus op storage

Als Gold Partner van NetApp richt ditp zich op de “zero touch” storage oplossing SolidFire. Dit is een zeer flexibele oplossing waarmee zeer makkelijk de capaciteit en de performance van een compleet systeem aan te passen zijn, zonder het uitvoeren van een upgrade. Daarnaast richt ditp zich op de E-Series en FAS-Series storage oplossingen van NetApp. ditp biedt klanten, door kennis en expertise in DevOps, een volledig te automatiseren storage oplossing met gegarandeerde performance.

Onze NetApp oplossingen

SolidFire

Met SolidFire heeft u meer controle over prestaties van uw applicaties en kunt u lineair schalen in zowel performance als capaciteit.

Bekijk

E-Series

De NetApp E-Series behoort tot één van de meest complete en uitgebreide hybride flash storage oplossingen binnen de markt.

Bekijk

FAS-Series

Met de NetApp FAS-Series maakt u optimaal gebruik van hoge prestaties en kunt u upgraden terwijl het systeem juist blijft functioneren.

Bekijk

Prijslijst aanvragen

ditp is Gold Partner van NetApp en helpt reeds vele organisaties met het veilig opslaan van bedrijfskritische data. Vraag geheel vrijblijvend onze NetApp prijslijst aan.


Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon