NetApp

NetApp

ditp focust zich als Gold Partner van NetApp op de storage oplossing: SolidFire.

Prijslijst aanvragen
NetApp logo transparant

Over NetApp

NetApp is een toonaangevende leverancier op het gebied van innovatieve storage en data management oplossingen. Met de oplossingen van NetApp kunt u grote hoeveelheden data beheren en opslaan. Doordat uw bedrijfskritische data hierdoor altijd bereikbaar is, helpt u dit bij het versnellen van strategische bedrijfsprocessen.

Focus op storage

Als Gold Partner van NetApp richt ditp zich specifiek op de “zero touch” storage oplossing: SolidFire. Een zeer flexibele oplossing waarmee zeer makkelijk de capaciteit en de performance van een compleet systeem aan te passen zijn, zonder het uitvoeren van een upgrade. ditp biedt klanten, door kennis en expertise in DevOps, een volledig te automatiseren storage oplossing met gegarandeerde performance.

Storage 170x170

Onze NetApp oplossing

SolidFire

Met SolidFire heeft u meer controle over prestaties van uw applicaties en kunt u lineair schalen in zowel performance als capaciteit.

Bekijk

Prijslijst aanvragen

ditp is partner van NetApp en helpt reeds vele organisaties met het veilig opslaan van bedrijfskritische data. Vraag geheel vrijblijvend onze NetApp prijslijst aan.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon