NetApp

NetApp

ditp is certified partner van NetApp en richt zich specifiek op de “zero touch” storage oplossing SolidFire. De kennis en expertise van ditp in DevOps omgevingen biedt klanten een volledig te automatiseren storageoplossing met gegarandeerde performance (IOPS) en toegevoegde waarde vanuit onze software development divisie.

Next Generation Datacenter

NetApp® SolidFire® oplossingen, leveren datacenter infrastructuur die opereert met de flexibiliteit en de snelheid van de cloud. Klanten kunnen kosten en complexiteit reduceren door missie kritische applicaties over te zetten op één opslag systeem. Innovaties in de software maken substantiële schaalvergrotingen zonder onderbrekingen mogelijk en zorgen voor gegarandeerde prestaties op iedere applicatie.

Elastisch, Schaalbaar, Programmeerbaar, Voorspelbaar.

Een volledig programmeerbaar, full-flash storage platform dat elastisch is en gegarandeerde applicatie performance levert op web schaal.

Eén systeem, compleet in mogelijkheden

De NetApp® SolidFire® oplossing is een volledig software defined storage systeem, dat opgebouwd is uit 4 of meer nodes. Door het “Mix and matchen van additionele nodes” bent u vervolgens in staat om de juiste sizing van performance en schaalbaarheid van uw SolidFire systeem te verkrijgen.

Onze NetApp oplossingen

SolidFire

Met SolidFire heeft u meer controle over prestaties van uw applicaties en kunt u lineair schalen in zowel performance als capaciteit.

Bekijk

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon