Office 365

Office 365

Het ‘nieuwe werken’ binnen handbereik!

Waarom Office 365?

Met Microsoft Office 365 is het “nieuwe werken” voor iedere organisatie binnen handbereik. Office 365 zorgt ervoor dat u overal kunt werken en altijd beschikt over uw actuele e-mail, documenten, agenda en contactpersonen op ieder apparaat: van pc en laptop, tot tablet en mobiele telefoon. Hierdoor bent u altijd productief, ongeacht locatie en de apparatuur die u tot uw beschikking heeft. Daarnaast vereenvoudigt Office 365 uw infrastructuur door één platform te bieden voor teams en netwerken, met extra mogelijkheden om controle uit te oefenen over uw databeveiliging en compliance die dit tot de veiligste Office ooit maken.

Office 365 – Kostenbesparende oplossing

U hoeft geen servers en licenties aan te schaffen en te onderhouden, wat qua kosten een enorme besparing oplevert. Office 365 kent een transparant abonnementsmodel. U rekent af op basis van verbruik, waarbij het aantal gebruikers op ieder moment flexibel is op of af te schalen. Microsoft neemt daarbij de updates en het serveronderhoud op zich. Hierdoor bent u verzekerd van de nieuwste technologie, die bovendien altijd up-to-date is.

Office-365-mogelijkheden
Office-365-totaalpakket

Office 365 – Totaalpakket

Met Office 365 maakt u de overstap naar oplossingen voor teams, netwerken en verbindingen. Ditp levert een totaalpakket aan aanvullende diensten omtrent Office 365 en onze gecertificeerde professionals helpen uw organisatie bij een succesvolle migratie. Na implementatie leveren wij support middels onze skilled servicedesk.

Heeft u vragen of onduidelijkheden omtrent Office 365 of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek met ditp om de mogelijkheden voor uw eigen organisatie te bespreken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Werkwijze

Ditp Beheer & Exploitatie implementeert Office 365 volgens een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor uw specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

1. Inventarisatie

Van uw werkplekken, licenties & hard- en software voor maatwerkoplossing


3. Evaluatie

Ruimte voor aanpassingen en het doorvoeren van verbeteringen

2. Proefconcept

Inzichtelijke roadmap door analyse van uw data door IT-specialisten


4. Implementatie

Definitieve implementatie met direct alle voordelen tot uw beschikking

  • Geen aanschaf van servers
  • Geen licentie kosten
  • Afrekenen op basis van verbruik
  • Transparant abonnementsmodel
  • Gemakkelijk schaalbaar
  • Altijd productief

Demo aanvragen

Wilt u de ditp Office 365 oplossing eens zelf ervaren? Speciaal voor u kunnen we een vrijblijvende demo organiseren en direct zien waar u meer business value kunt creëren met uw IT-infrastructuur. Vraag onderstaand een demo aan.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Microsoft Partner

Met het Microsoft server platform kunt u een omgeving inrichten die precies doet wat u wilt. Het biedt een breed en schaalbaar serverplatform, van fileserver tot app-platform. ditp adviseert u bij het maken van de juiste keuzes bij het inrichten van de Microsoft omgeving. Het is onze kracht, dat we naast het advies, ook de uitvoering en het beheer op ons kunnen nemen.

Microsoft