Microsoft

Microsoft

ditp is Silver partner van Microsoft op de competenties Cloud Platform (Azure) en Cloud Productivity (Office365). Daarnaast is ditp Microsoft Cloud Service Provider (CSP) Tier 1 partner.

Prijslijst aanvragen

Over Microsoft

Microsoft is toonaangevende leverancier van cloud oplossingen. ditp focust zich op het beheer (automation), de beveiliging en de connectiviteit. Samen met Microsoft implementeert ditp deze cloud oplossingen.

Zorgeloos beheer van uw omgeving

Als geregistreerd CSP partner bieden wij u, middels onze eigen adviseurs, cloud architecten, technische specialisten én onze eigen Nederlandstalige eerste- en tweedelijns helpdesk, een persoonlijk en professioneel aanspreekpunt om al uw ICT-vraagstukken omtrent de cloud op te lossen.

Wij luisteren naar uw specifieke ICT wensen en vertalen dit naar specifieke bouwblokken binnen de Microsoft cloud. Deze vertaling wordt verder aangevuld met onze eigen ervaring, producten en diepgaande kennis, waardoor een perfecte mix ontstaat.

Onze Microsoft diensten

Office365

Met Microsoft Office 365 is het “nieuwe werken” voor iedere organisatie binnen handbereik.

Bekijk

Azure

De hybride cloud van Azure biedt u het beste van beide werelden: meer IT-opties, minder complexiteit en kosten.

Bekijk

Cloud beheerdiensten

Als CSP partner van Microsoft biedt ditp een totaal ontzorgingspakket omtrent Microsoft Cloud diensten

Bekijk

Prijslijst aanvragen

ditp is partner van Microsoft en helpt reeds vele organisaties met de implementatie en het beheer van de Microsoft cloud. Vraag geheel vrijblijvend onze Microsoft prijslijst aan.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon