Microsoft

Microsoft

ditp is Silver partner van Microsoft op de competenties Cloud Platform (Azure) en Cloud Productivity (Office365). Daarnaast is ditp Microsoft Cloud Service Provider (CSP) Tier 1 partner. Samen met Microsoft implementeert ditp Cloud oplossingen met een specifieke focus op beheer (automation), beveiliging en connectiviteit.

microsoft-partner-silver-cloud-platform

Cloud Platform

Microsoft Azure is een groeiende verzameling van geïntegreerde cloudservices, zoals analyses, computing, database, mobiel, netwerken, opslag en web, waarmee u flexibeler bent, meer bereikt en geld bespaart. Wij kunnen op basis van deze functionaliteit uw Business Case omzetten naar een volledig in beheer te nemen productie platform.

Beheer van uw Azure omgeving

Als één van de Cloud Service Providers in Nederland die op basis van een directe factuurrelatie met Microsoft mogen werken, kunnen wij u direct en maandelijks uw Azure consumptie (en ook Office365) factureren. In combinatie met onze 1e en 2e lijns supportdesk leveren wij organisaties totaal ontzorging bij zowel de initiele implementatie maar vooral bij het beheren van uw Azure en Office365 omgeving.

Microsoft

Onze Microsoft diensten
Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon