Fortinet

Fortinet

Fortinet is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van netwerkbeveiligingsapparatuur zoals firewall, VPN, IPS, wireless, mail en web oplossingen. Met de producten van Fortinet is uw netwerk 24/7 optimaal beveiligd en het beheer van de IT-infrastructuur vereenvoudigd.

Neem contact op
Fortinet

Complete Beveiligingsinfrastructuur

Fortinet biedt oplossingen aan voor het gehele spectrum van netwerken- en applicatiebeveiliging. Denk maar aan het beveiligen van uw netwerk, applicaties, datacenter, cloud en eindpunten. U kunt het zien als een ‘alles-in-één pakket’, want al hun producten sluiten naadloos op elkaar aan.

Optimaal beschermd

Met de unieke beveiligingsstructuur van Fortinet worden alle facetten van netwerk- en informatiebeveiliging gedekt. Door de integratiemogelijkheden van hun producten bent u verzekerd van een optimale beveiliging. Het beheer ervan is bovendien zeer eenvoudig en overzichtelijk.

Benieuwd wat de oplossingen van Fortinet voor uw organisatie kunnen betekenen? Onze specialisten denken graag met u mee.

Voordelen voor u als klant:

  • Snel en veilig
  • Geïntegreerde en alomvattende beveiligingsinfrastructuur
  • Krachtige, geïntegreerde end-to-end beveiligingsoplossing
  • Eenvoudig beheer
Backup datamanagement back-up ditp

Onze Fortinet diensten

FortiGate

Met de Next-Generation Firewalls van Fortinet worden bedreigingen als virussen, malware, spam, phishing, botnets, applicatie- en OS- kwetsbaarheden effectief bestreden.

FortiWaf

FortiWaf en de 'dual machine learning detection engines' zorgen ervoor dat uw webapplicaties optimaal beschermd zijn tegen de nieuwste beveiligingslekken en de meer complexe bedreigingen als SQL injection en DoS-aanvallen.

FortiSwitch

FortiSwitch biedt superieure beveiliging, prestaties en beheerbaarheid in een breed portfolio van veilige, eenvoudige en schaalbare Ethernet-laagselectieschakelaars.

FortiNac

FortiNAC biedt de netwerkzichtbaarheid om alles te zien dat verbonden is met het netwerk, evenals de mogelijkheid om die apparaten en gebruikers te besturen.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon