Cisco

Cisco

Als Premier partner van Cisco en Autorised Reseller van Cisco Meraki helpen wij u bij het integreren, bouwen en beheren van Cisco & Meraki oplossingen, software en services die passen binnen uw organisatie.

Neem contact op

Digital Network Architecture (DNA)

ditp zet breed in met haar visie en oplossingen om bedrijven en overheden te ondersteunen met de vernieuwing van hun infrastructuur en verdere digitale transformatie. Wij positioneren daarbij het Cisco Digital Network Architecture (DNA) platform binnen uw organisatie.

Als Premier channel partner kunnen wij het, op software en services gebaseerde, Cisco DNA leveren als het digitale platform voor het uitrollen van services in het digitale tijdperk dat wordt gedreven door cloud, mobility, analytics, Internet of Things (IoT) en automation.

Het gaat hierbij om services zoals automation, inzicht via analytics en krachtige security services.

Cisco Meraki Autorised Reseller

Producten van Cisco Meraki zijn gebouwd voor cloud management en komen standaard met gecentraliseerd beheer, inzicht in applicaties op laag 7, real-time web-based trouble shooting, monitoring, rapportage en nog veel meer. Draadloos, switching, beveiliging, WLAN-optimalisatie en Mobile Device Management (MDM) centraal beheerd via het web. Zo geeft Meraki zichtbaarheid en controle aan netwerkbeheerders, zonder de kosten en complexiteit van een traditionele architectuur.

Cisco Meraki integreert hardware en software in een cloud service.

Voordelen voor u als klant:

  • Turnkey installatie en beheer
  • Geïntegreerde en altijd up-to-date features
  • Schaalbaar netwerk voor thuiskantoren tot grote organisaties
  • Beveiligde (PCI en HIPAA-compliant) cloud-infrastructure
  • Vermindert operationele kosten
meraki_reseller

Onze Cisco dienstenInformatie

Aanvragen

Contact

Telefoon