Barracuda Web Security Gateway

Barracuda Web Security Gateway

Bescherm uw netwerk tegen Web Threats

Informatiepakket aanvragen

Barracuda WSG filtert content, malware & virussen

De Barracuda Web Security Gateway zorgt ervoor dat uw organisatie niet wordt blootgesteld aan malware en virussen die via het web verspreid worden. Door gebruik te maken van bekroonde spyware-, malware- en virusbescherming geniet u van een uitgebreide oplossing voor webbeveiliging en beheer met een krachtige policy en reporting engine. Geavanceerde functies zorgen ervoor dat organisaties zich snel en makkelijk aan kunnen passen aan constant veranderende eisen omtrent remote filtering en inzicht in SSL-versleuteld verkeer.

Monitor netwerk- en gebruikersactiviteit

Krijg volledig inzicht in de online activiteiten van uw netwerkgebruikers en eventuele netwerkdreigingen via het intuïtieve dashboard met geïntegreerde rapportage van de Barracuda Web Security Gateway. Naast deze rapportage heeft u de mogelijkheid om een Barracuda Reporting Server te implementeren. Dit is een krachtig platform dat een uitgebreider en verenigd rapportage voor de Barracuda Web Security Gateway mogelijk maakt. Dankzij inzichten uit deze rapportage krijgen beheerders de mogelijkheid om proactieve meldingen te realiseren om goed in staat te zijn op het reageren van bedreigingen.

BWSG
Stop

Beveilig laptops en mobiele apparaten

Met de Barracuda Web Security Gateway zijn alle laptops en mobiele apparaten die verbonden zijn met uw netwerk goed beveiligd tegen dreigingen die zich op het web bevinden. Daarnaast kan het verkeer vanaf externe clients gefilterd worden op basis van hetzelfde beleid dat staat ingesteld voor gebruikers binnen uw netwerk. Hiermee zijn uw mobiele apparaten altijd optimaal beveiligd.

Werkwijze

Ditp Beheer & Exploitatie implementeert Barracuda Web Security Gateway (WSG) volgens een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor uw specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

1. Inventarisatie

Van uw werkplekken, licenties & hard- en software voor maatwerkoplossing


3. Evaluatie

Ruimte voor aanpassingen en het doorvoeren van verbeteringen

2. Proefconcept

Inzichtelijke roadmap door analyse van uw data door IT-specialisten


4. Implementatie

Definitieve implementatie met direct alle voordelen tot uw beschikking

  • Verhoog productiviteit
  • Word winstgevender
  • Word veiliger
  • Krijg inzicht
  • Data van onschatbare waarde
  • Inzicht in resultaten en performance

Informatiepakket aanvragen

Wilt u meer informatie over de ditp Barracuda Web Security Gateway oplossing? Vraag direct ons informatiepakket over datacenter beveiliging aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Barracuda Security Specialist of the Year

Als één van de grootste wederverkopers én MSP partners van Barracuda in de Benelux is ditp een sterke partner voor afnemers van Barracuda producten en diensten. Ditp is in 2015 uitgeroepen tot Barracuda Security Specialist of the Year van Europa, het Midden-Oosten en Afrika en wordt derhalve als betrouwbare partij gezien voor het implementeren van de Barracuda oplossingen.