Barracuda Web Application Firewall

Barracuda Web Application Firewall

Beveiliging en DDoS-Protectie tegen geautomatiseerde aanvallen

Informatiepakket aanvragen

Beveilig uw Webapplicaties altijd & overal

De Barracuda Web Application Firewall vereenvoudigt de beveiliging van uw applicaties, zodat u zich kunt focussen op uw bedrijfsvoering. Dankzij de uitgebreide featureset, veelzijdige installatiemogelijkheden en het gebruiksgemak kunt u eenvoudig veel beveiligingstaken automatiseren. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om het beveiligen van een webapplicatie die zich bevindt in een onsite datacenter, een gevirtualiseerde omgeving of in de cloud.

Schaalbare Security voor Public & Private Clouds

Vandaag de dag is cloud computing uitgegroeid tot een “must-have” voor een significante meerderheid van de enterprise IT-gemeenschap. Redenen hiervoor variëren van economische voordelen tot technologische voordelen. Een van de belangrijke aandachtspunten uit de traditionele IT, data- en applicatiebeveiliging, is minstens nog net zo belangrijk als vroeger en vereist daarom dezelfde zorgvuldigheid in de cloud als het geval was bij on-premise-omgevingen. Gelukkig kan de Barracuda Web Application Firewall eenvoudig worden aangesloten op private cloudomgevingen en public cloudplatformen als Microsoft Azure en Amazon Web Services.

WAF
Stop

Barracuda WAF biedt Dynamische Web Security

De Barracuda Web Application Firewall biedt een superieure bescherming tegen dataverlies, application-layer DDoS en zowel bekende als onbekende zero-day application-layer aanvallen. Dankzij de dynamische eigenschappen van de Barracuda Web Application Firewall is de oplossing in staat om ook nieuwe dreigingen tegen te gaan en te blokkeren. Doordat het systeem zichzelf automatisch update, waarborgt het continu de hoogste beveiligingsstatus voor al uw applicaties.

Security met Barracuda SSL VPN: Antivirus, Automatic Cache Cleaning, Virtual Keyboard, SSL Tunnelling en Network Access Control.

Werkwijze

Ditp Beheer & Exploitatie implementeert Barracuda Web Application Firewall (WAF) volgens een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor uw specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

1. Inventarisatie

Van uw werkplekken, licenties & hard- en software voor maatwerkoplossing


3. Evaluatie

Ruimte voor aanpassingen en het doorvoeren van verbeteringen

2. Proefconcept

Inzichtelijke roadmap door analyse van uw data door IT-specialisten


4. Implementatie

Definitieve implementatie met direct alle voordelen tot uw beschikking

  • Verhoog productiviteit
  • Word winstgevender
  • Word veiliger
  • Krijg inzicht
  • Data van onschatbare waarde
  • Inzicht in resultaten en performance

Informatiepakket aanvragen

Wilt u meer informatie over de ditp Barracuda Web Application Firewall oplossing? Vraag direct ons informatiepakket over datacenter beveiliging aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Barracuda Security Specialist of the Year

Als één van de grootste wederverkopers én MSP partners van Barracuda in de Benelux is ditp een sterke partner voor afnemers van Barracuda producten en diensten. Ditp is in 2015 uitgeroepen tot Barracuda Security Specialist of the Year van Europa, het Midden-Oosten en Afrika en wordt derhalve als betrouwbare partij gezien voor het implementeren van de Barracuda oplossingen.