Barracuda SSL VPN

Barracuda SSL VPN

Op afstand geauthenticeerde toegang tot applicaties en data

Informatiepakket aanvragen

Eenvoudige en veilige toegang tot het interne netwerk van buitenaf

De Barracuda SSL VPN oplossingen zijn speciaal ontworpen voor medewerkers die toegang tot het interne netwerk van buitenaf willen. Ondanks dat zij niet op locatie werken, willen zij wel dezelfde ervaring in snelheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en veiligheid met betrekking tot de aanroep van bedrijfsapplicaties, bedrijfsinformatie en netwerk resources. Met de Barracuda SSL VPN oplossing kunt u remote toegang tot het netwerk krijgen via webbrowser of mobiele device.

Barracuda SSL VPN functionaliteiten

Netwerkadministrators hebben volledige controle over de gebruikerstoegang, waarbij bepaalde resources tevens met secundaire authenticatie afgegeven kunnen worden. De mogelijkheden voor authenticatie hierin bestaan uit het bieden van een eenmalig wachtwoord naar mobiele telefoons, het aanbieden van beveiligingsvragen en de integratie met geavanceerde authenticatiesystemen als hardware tokens, RADIUS en andere security methoden.

Mogelijkheden met Barracuda SSL VPN: Multi-Factor Authentication, Hardware Token Authentication, Single Sign-On, Google Authenticator en Risk Based Authentication (RBA).

SSL VPN

Comfort in een beveiligd netwerk

De Barracuda SSL VPN biedt extra beveiligingslagen wat u de mogelijkheid geeft om reverse-proxy Exchange ActiveSync verkeer van Windows servers veilig binnen de netwerk-perimeter te behouden. De geïntegreerde antivirus-oplossing beveiligt het uploaden van bestanden, zodat malware buiten het netwerk gehouden wordt. Gebouwd op een robuust platform is de Barracuda SSL VPN een ideale vervanging van traditionele, op software gebaseerde, remote access gateways.

Security met Barracuda SSL VPN: Antivirus, Automatic Cache Cleaning, Virtual Keyboard, SSL Tunnelling en Network Access Control.

Werkwijze

Ditp Beheer & Exploitatie implementeert Barracuda SSL VPN volgens een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor uw specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

1. Inventarisatie

Van uw werkplekken, licenties & hard- en software voor maatwerkoplossing


3. Evaluatie

Ruimte voor aanpassingen en het doorvoeren van verbeteringen

2. Proefconcept

Inzichtelijke roadmap door analyse van uw data door IT-specialisten


4. Implementatie

Definitieve implementatie met direct alle voordelen tot uw beschikking

  • Verhoog productiviteit
  • Word winstgevender
  • Word veiliger
  • Krijg inzicht
  • Data van onschatbare waarde
  • Inzicht in resultaten en performance

Informatiepakket aanvragen

Wilt u meer informatie over de ditp Barracuda SSL VPN oplossing? Vraag direct ons informatiepakket over datacenter beveiliging aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Barracuda Security Specialist of the Year

Als één van de grootste wederverkopers én MSP partners van Barracuda in de Benelux is ditp een sterke partner voor afnemers van Barracuda producten en diensten. Ditp is in 2015 uitgeroepen tot Barracuda Security Specialist of the Year van Europa, het Midden-Oosten en Afrika en wordt derhalve als betrouwbare partij gezien voor het implementeren van de Barracuda oplossingen.