Barracuda NextGen Firewalls

Barracuda NextGen Firewalls

Bescherming en prestaties voor het cloudtijdperk

Informatiepakket aanvragen

Veilige en Betrouwbare Connectivity voor Hybride Netwerken

Barracuda NextGen Firewalls zijn speciaal ontwikkeld voor de moderne, gedistribueerde netwerken waarin netwerkprestaties en beschikbaarheid net zo belangrijk zijn als beveiliging. De firewalls zijn ideaal i.c.m. oplossingen als Office 365, Salesforce, Amazon Web Services (AWS) en Microsoft Azure. In tegenstelling tot traditionele firewalls herkennen de Barracuda NG Firewalls applicaties, waardoor u in staat bent om applicatiegebruik en intelligentie prioriteit te geven bij het reguleren van het netwerkverkeer.

Barracuda X- & F-Series

De Barracuda NextGen Firewalls zijn onderverdeeld in twee series: de Barracuda X-Series en de Barracuda F-Series. Beide series leveren geavanceerde, next-generation prestaties en bescherming. De Barracuda X-Series is ontwikkeld voor kleine tot middelgrote organisaties die snel en eenvoudig een next-generation firewall in willen zetten. De Barracuda F-Series is geschikt voor grotere omgevingen. Het combineert geavanceerde next-generation firewalling, link balancing en WAN-optimalisatietechnologieën tot een eenvoudig te managen appliance die overweg kan met on-premise, cloud en virtuele omgevingen.

NGF
Monitoring SIEM - dataverzameling

Advanced Threat Detection (ATD)

Alle Barracuda NextGen Firewalls beschikken over Advanced Threat Detection (ATD). Met ATD worden verdachte of onbekende bestanden uitgepakt in een sandbox-omgeving, voordat ze doorgestuurd worden naar de gebruiker. Naast dat er bepaald wordt of een bestand goed- of kwaadaardig is, krijgt u toegang tot de rapporten die tijdens deze bepaling gegenereerd worden. Hierdoor weet u precies waarom een bestand als goed- of kwaadaardig beschouwd wordt. Doordat de emulatie in de sandbox-omgeving van de Barracuda ATD Cloud gedaan wordt, is er geen extra hardware nodig om deze functie te activeren.

Werkwijze

Ditp Beheer & Exploitatie implementeert Barracuda NextGen Firewalls volgens een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor uw specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

1. Inventarisatie

Van uw werkplekken, licenties & hard- en software voor maatwerkoplossing


3. Evaluatie

Ruimte voor aanpassingen en het doorvoeren van verbeteringen

2. Proefconcept

Inzichtelijke roadmap door analyse van uw data door IT-specialisten


4. Implementatie

Definitieve implementatie met direct alle voordelen tot uw beschikking

  • Verhoog productiviteit
  • Word winstgevender
  • Word veiliger
  • Krijg inzicht
  • Data van onschatbare waarde
  • Inzicht in resultaten en performance

Informatiepakket aanvragen

Wilt u meer informatie over de ditp Barracuda NextGen Firewalls oplossing? Vraag direct ons informatiepakket over datacenter beveiliging aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Barracuda Security Specialist of the Year

Als één van de grootste wederverkopers én MSP partners van Barracuda in de Benelux is ditp een sterke partner voor afnemers van Barracuda producten en diensten. Ditp is in 2015 uitgeroepen tot Barracuda Security Specialist of the Year van Europa, het Midden-Oosten en Afrika en wordt derhalve als betrouwbare partij gezien voor het implementeren van de Barracuda oplossingen.