Barracuda Message Archiver

Barracuda Message Archiver

Verminder uw e-mail-opslageisen zonder het verlies van e-mails

Informatiepakket aanvragen

Cloud-Connected Message Archiving

De Barracuda Message Archiver is ideaal voor organisaties die een manier zoeken om hun mailopslag te verminderen. Gebruikers van Barracuda Message Archiver hebben toegang tot elke e-mail die ooit verzonden is, zowel vanaf een desktop als vanaf mobiel. De op de cloud aangesloten appliance maakt gebruik van Barracuda Cloud om informatie naar een secundaire storagelaag te verplaatsen. Daarnaast biedt de Barracuda Message Archiver een krachtig, maar toch eenvoudig, platform voor eDiscovery en compliance.

Eenvoudige User Access

Met Barracuda Message Archiver beheert u al uw berichten vanuit de webbrowser, Outlook add-in, PC, Mac of mobiele apparaat. Het beheer en zoeken van berichten werkt zeer intuïtief. Daarnaast heeft iedere gebruiker de mogelijkheid heeft om berichten te herstellen, ook wanneer deze al verwijderd zijn van de mailserver.

Instant Message Archiving

Barracuda Message Archiver geeft u de mogelijkheid om instant messaging (IM) gesprekken te archiveren. Denk hierbij aan conferenties en andere content van zowel on-premise als online locaties (bijv. Office 365 versies van Lync en Skype for Business). Daarnaast is de Barracuda Message Archiver in staat om historische gegevens op te halen uit meerdere bronnen. Met Exchange-integratie kunt u o.a. contacten, kalenders en taken importeren. Verder is het met Barracuda Message Archiver ook mogelijk om openbare mappen van Microsoft Exchange te importeren.

Werkwijze

Ditp Beheer & Exploitatie implementeert Barracuda Message Archiver volgens een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor uw specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

1. Inventarisatie

Van uw werkplekken, licenties & hard- en software voor maatwerkoplossing


3. Evaluatie

Ruimte voor aanpassingen en het doorvoeren van verbeteringen

2. Proefconcept

Inzichtelijke roadmap door analyse van uw data door IT-specialisten


4. Implementatie

Definitieve implementatie met direct alle voordelen tot uw beschikking

  • Verhoog productiviteit
  • Word winstgevender
  • Word veiliger
  • Krijg inzicht
  • Data van onschatbare waarde
  • Inzicht in resultaten en performance

Informatiepakket aanvragen

Wilt u meer informatie over de ditp Barracuda Message Archiver oplossing? Vraag direct ons informatiepakket over datacenter beveiliging aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Barracuda Security Specialist of the Year

Als één van de grootste wederverkopers én MSP partners van Barracuda in de Benelux is ditp een sterke partner voor afnemers van Barracuda producten en diensten. Ditp is in 2015 uitgeroepen tot Barracuda Security Specialist of the Year van Europa, het Midden-Oosten en Afrika en wordt derhalve als betrouwbare partij gezien voor het implementeren van de Barracuda oplossingen.