Barracuda Essentials

Barracuda Essentials

Mutli-Layer Beveiliging, Backup, Archiving en eDiscovery

Informatiepakket aanvragen

De Cloud veilig maken voor uw organisatie

Het migreren van uw e-mail naar de cloud geeft uw organisatie overal eenvoudig toegang tot e-mail en bedrijfsdocumenten, waarbij bespaard wordt op beheerskosten. Het toevertrouwen van uw belangrijkste data aan de cloud brengt ondanks de kostenbesparing andere zorgen met zich mee zoals beveiliging, compliancy en dataprotectie. Met Barracuda Essentials beveiligt u zich tegen spam- en virusaanvallen op uw mailboxen. Data loss prevention en e-mail-encryptie zorgen er daarnaast met Barracuda Essentials voor dat gevoelige data en documenten in bijvoorbeeld uw Microsoft Office 365-omgeving niet gestolen worden.

Barracuda Essentials voor Office 365

Barracuda Essentials biedt de noodzakelijke beveiliging, archivering en back-up voor Microsoft Office 365. Hierdoor kunnen organisaties eenvoudiger migreren, maar ook sneller, veiliger en efficiënter werken in de cloud. Met volledige bescherming van e-mail, data en cloud-infrastructuren geeft Barracuda Essentials de noodzakelijke beveiliging aan uw Office 365 omgeving.

Office 365 protected

Barracuda Essentials voor E-mail Security

De bescherming van uw e-mail is hetzelfde voor zowel on-premise als cloudoplossingen. Barracuda Essentials wordt ingezet voor de bescherming van mailboxen en biedt bescherming tegen e-mail-aanvallen, spam en virussen. Barracuda Essentials voor e-mailbeveiliging bevat geavanceerde beveiligingsfuncties als sandboxing en phishing, maar ook typosquatted koppelingen. Barracuda Data Leak Protection and E-mail Encryption houden gevoelige gegevens, zoals creditcards en klantgegevens, tegen bij het verlaten van uw organisatie. E-mail message que of email wachtrij zorgt ervoor dat de e-mails die gemaakt zijn tijdens een storing afgeleverd worden zodra deze voorbij is.

Werkwijze

Ditp Beheer & Exploitatie implementeert Barracuda Essentials volgens een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor uw specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

1. Inventarisatie

Van uw werkplekken, licenties & hard- en software voor maatwerkoplossing


3. Evaluatie

Ruimte voor aanpassingen en het doorvoeren van verbeteringen

2. Proefconcept

Inzichtelijke roadmap door analyse van uw data door IT-specialisten


4. Implementatie

Definitieve implementatie met direct alle voordelen tot uw beschikking

  • Verhoog productiviteit
  • Word winstgevender
  • Word veiliger
  • Krijg inzicht
  • Data van onschatbare waarde
  • Inzicht in resultaten en performance

Informatiepakket aanvragen

Wilt u meer informatie over de ditp Barracuda Essentials oplossing? Vraag direct ons informatiepakket over datacenter beveiliging aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Barracuda Security Specialist of the Year

Als één van de grootste wederverkopers én MSP partners van Barracuda in de Benelux is ditp een sterke partner voor afnemers van Barracuda producten en diensten. Ditp is in 2015 uitgeroepen tot Barracuda Security Specialist of the Year van Europa, het Midden-Oosten en Afrika en wordt derhalve als betrouwbare partij gezien voor het implementeren van de Barracuda oplossingen.