Barracuda Email Security Gateway

Barracuda Email Security Gateway

Inbound/Outbound Filtering & datalekpreventie

Informatiepakket aanvragen

Optimale E-mailbeveiliging

Met de Barracuda Email Security Gateway (ESG) beschermt u uw mailserver tegen inbound malware, spam, phishing en DoS-aanvallen. Dankzij deze beveiliging zorgt u ervoor dat de productiviteit van uw medewerkers niet negatief beïnvloed wordt door aanvallen via e-mailsystemen. Krachtige en aanpasbare policies maken het mogelijk om aanvullende beveiligingsinstellingen toe te passen voor een zo veilig mogelijke mailomgeving.

Barracuda ESG beschermt uw gevoelige data

Dankzij krachtige encryptietechnologie zorgt de Barracuda Email Security Gateway ervoor dat uw gevoelige gegevens nooit kunnen worden bekeken door externe partijen. Daarnaast zorgen outbound filtering en quarantainemogelijkheden ervoor dat elke outbound-mail voldoet aan de corporate DLP policies.

ESG
Stop

Stop dreigingen voordat ze bij uw netwerk zijn

De Barracuda Email Security Gateway is geïntegreerd met een cloud-based service die elke e-mail pre-filtert voordat deze binnenkomen op de onsite Barracuda Email Security Gateway. Hierdoor worden e-mails al gescand op dreigingen voordat ze in contact komen met uw netwerk. De onsite Barracuda Email Security Gateway verzorgt verdere inbound en outbound filtering van de e-mails om er zeker van te zijn dat deze geen dreigingen bevatten.

Werkwijze

Ditp Beheer & Exploitatie implementeert Barracuda Email Security Gateway volgens een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor uw specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

1. Inventarisatie

Van uw werkplekken, licenties & hard- en software voor maatwerkoplossing


3. Evaluatie

Ruimte voor aanpassingen en het doorvoeren van verbeteringen

2. Proefconcept

Inzichtelijke roadmap door analyse van uw data door IT-specialisten


4. Implementatie

Definitieve implementatie met direct alle voordelen tot uw beschikking

  • Verhoog productiviteit
  • Word winstgevender
  • Word veiliger
  • Krijg inzicht
  • Data van onschatbare waarde
  • Inzicht in resultaten en performance

Informatiepakket aanvragen

Wilt u meer informatie over de ditp Barracuda Email Security Gateway oplossing? Vraag direct ons informatiepakket over datacenter beveiliging aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Barracuda Security Specialist of the Year

Als één van de grootste wederverkopers én MSP partners van Barracuda in de Benelux is ditp een sterke partner voor afnemers van Barracuda producten en diensten. Ditp is in 2015 uitgeroepen tot Barracuda Security Specialist of the Year van Europa, het Midden-Oosten en Afrika en wordt derhalve als betrouwbare partij gezien voor het implementeren van de Barracuda oplossingen.