Barracuda Backup

Barracuda Backup

Veilig, eenvoudig en uiterst betrouwbare Cloud-Integrated Backup

Informatiepakket aanvragen

All-in-One Backup

Barracuda Backup is ontworpen voor de cloud-integrated systemen die vandaag de dag gebruikt worden. Het geeft u de flexibiliteit om eenvoudig een back-up van uw gegevens te maken, ongeacht waar het zich bevindt: on-premise of in de cloud. Verder heeft u zelf de keuze of u uw data repliceert naar een van de veilige Barracuda-datacenters of naar een van uw privé-locaties naar keuze. Dit is eenvoudig te configureren en managen. Hiermee is Barracuda Backup de ideale oplossing voor het veiligstellen van uw gegevens en kunt u in alle rust verder werken.

Beschermt uw data overal

De dagen dat alleen data van lokale servers een back-up nodig hadden zijn voorbij. Tegenwoordig wordt er veel gewerkt met SaaS- en cloudoplossingen als Office 365. Data die je gebruikt en bewerkt in deze oplossingen moeten ook veilig worden opgeslagen. Barracuda Backup biedt u de flexibiliteit om een back-up te maken van data vanaf elke locatie; dus ook vanuit uw Office 365-instance. Hiermee is werkelijk al uw data altijd veilig en redundant opgeslagen.

BU
Barracuda cloud v2

Barracuda Backup voor Cloud

Het beheren van data over verschillende omgevingen is complex, maar back-up en disaster recovery hoeven dat niet te zijn. Deployment, configuratie en permanent beheer met Barracuda Backup gaat snel en eenvoudig dankzij de centrale cloud-based console die u volledig inzicht geeft in alle Barracuda-oplossingen in uw wereldwijde netwerk. Met Barracuda Cloud-to-Cloud Backup beschermt u uw organisatie tegen dataverlies en onbedoelde verwijdering van bestanden in SaaS-applicaties als Office 365.

Werkwijze

Ditp Beheer & Exploitatie implementeert Barracuda Backup volgens een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor uw specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

1. Inventarisatie

Van uw werkplekken, licenties & hard- en software voor maatwerkoplossing


3. Evaluatie

Ruimte voor aanpassingen en het doorvoeren van verbeteringen

2. Proefconcept

Inzichtelijke roadmap door analyse van uw data door IT-specialisten


4. Implementatie

Definitieve implementatie met direct alle voordelen tot uw beschikking

  • Verhoog productiviteit
  • Word winstgevender
  • Word veiliger
  • Krijg inzicht
  • Data van onschatbare waarde
  • Inzicht in resultaten en performance

Informatiepakket aanvragen

Wilt u meer informatie over de ditp Barracuda Backup oplossing? Vraag direct ons informatiepakket over datacenter beveiliging aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Barracuda Security Specialist of the Year

Als één van de grootste wederverkopers én MSP partners van Barracuda in de Benelux is ditp een sterke partner voor afnemers van Barracuda producten en diensten. Ditp is in 2015 uitgeroepen tot Barracuda Security Specialist of the Year van Europa, het Midden-Oosten en Afrika en wordt derhalve als betrouwbare partij gezien voor het implementeren van de Barracuda oplossingen.