Barracuda

Barracuda

ditp is certified partner van Barracuda. Als een van de grotere resellers & vaste partner van Barracuda in Nederland heeft ditp een aanzienlijk track-record weten op te bouwen. Focus op Next Gen Firewalls, Web Application Firewalls, Back-up en Mail archiveringsoplossingen. Tezamen met implementatie & beheerdiensten maakt dit ons aanbod richting Enterprise klanten compleet.

Neem contact op
Barracuda Networks Logo

Veiligheid

Er wordt steeds vaker geprobeerd misbruik te maken van de mogelijkheden op internet. Veiligheid is voor organisaties daarom een steeds belangrijker onderwerp. Met de producten en diensten van Barracuda kan ditp uw omgeving adequaat beveiligen. Door het implementeren Firewalls, spam- virus- en webfilters, SSL VPN, enzovoort, is uw omgeving beschermd.

Barracuda Security Specialist of the Year

Als één van de grootste wederverkopers én MSP partners van Barracuda in de Benelux is ditp een sterke partner voor afnemers van Barracuda producten en diensten. Ditp is in 2015 uitgeroepen tot Barracuda Security Specialist of the Year van Europa, het Midden-Oosten en Afrika en wordt derhalve als betrouwbare partij gezien voor het implementeren van de Barracuda oplossingen.

Barracuda EMEA Security Specialist of the Year

Onze Barracuda diensten


Web Application Firewall

Bekijk

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon