Terugblikken: Splunk 4 Rookies event

Terugblikken: Splunk 4 Rookies event

Zelf de krachtige mogelijkheden van Splunk hands-on ervaren.

Vrijdag 24 maart 2017 stond geheel in het teken van een hands-on kennismaking met de mogelijkheden van Splunk. Op dit event konden de deelnemers zelf ”achter de knoppen zitten” en op die manier data verzamelen en indexeren. Met die data konden vervolgens eenvoudig overzichtelijke dashboards worden gebouwd.

Deelnemers aan het woord
Een van de deelnemers van het event was Wouter Mieras, Adviseur Smart Mobility bij Sweco Nederland: ”In de week van het Splunk 4 Rookies event heeft ditp ons een presentatie gegeven over Splunk. Ik ben enthousiast geraakt en wilde de mogelijkheden eens zelf ervaren. Het kwam dus goed uit dat ditp dit event organiseerde. Met Splunk zie ik veel mogelijkheden op het gebied van monitoring. Via de live monitoring kunnen gemakkelijk gegevens worden gepresenteerd en biedt de schaalbaarheid van data echt een meerwaarde. Zo heb je snel inzicht in grote hoeveelheden data.”

Een andere bezoeker, werkzaam bij een financieel toezichthouder, was enthousiast over het event: ”Dit was mijn eerste aanraking met Splunk. Ik ken het product nu enige tijd, maar heb het nog niet live gezien. Dit event was een mooie kans om zelf met de software bezig te zijn. Binnen mijn organisatie zie ik zeker toepassingen voor het gebruik van Splunk. De log monitoring past goed binnen de huidige omgeving en op de producten die al binnen de organisatie gebruikt worden.”

Demo aanvragen

ditp is partner van Splunk en helpt reeds vele organisaties meer inzicht te krijgen in hun data. Speciaal voor u kunnen we een vrijblijvende demo organiseren en direct zien waar u meer business value kunt creëren met uw IT-infrastructuur. Vraag onderstaand een demo aan.