Online evaluatie tool

Online evaluatie tool

Eén tool voor de meest uiteenlopende evaluaties

Direct contact

Waarom de Online Evaluatie Tool?

Het evalueren van trainingen kan een intensief proces zijn terwijl de feedback essentieel is om de kwaliteit te kunnen meten. Hebben de trainingen het gewenste effect en wat zijn de resultaten van de beoogde doelstellingen? Met de Online Evaluatie Tool krijgt u antwoord op dergelijke vragen zodat belangrijke efficiëntieslagen behaald kunnen worden. De kwaliteit van trainingen neemt aanzienlijk toe doordat er meetresultaten beschikbaar komen die waardevolle informatie verschaffen over de effectiviteit van bepaalde onderdelen. Met de Online Evaluatie Tool worden trainers in staat gesteld om de juiste beslissingen te nemen op het juiste moment.

Automatisering en rapportages

De Online Evaluatie Tool is als platform ontwikkeld voor organisaties om het evaluatieproces te automatiseren en rapportages te bieden over de feedback van de trainingen. Het beschikbaar stellen van een online evaluatie formulier direct nadat een training heeft plaatsgevonden zorgt voor een hoge respons. Via de rapportage module kan de trainer verschillende rapportages opvragen en heeft hij direct inzicht zodat het verdere verloop van de trainer weloverwogen kan worden bepaald.

PLACEHOLDER
Online Evaluatie Tool

Voor wie is de Online Evaluatie Tool?

De Online Evaluatie Tool is speciaal ontwikkelde software voor alle bedrijven en organisaties die trainingen verzorgen en/of de kwaliteit van zowel de trainingen als de trainers wil monitoren. Voor trainingsbureaus biedt deze tool bovendien de ideale mogelijkheid om het trainingsaanbod compleet te maken en onderscheidend te zijn voor potentiële klanten.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de Online Evaluatie Tool? Neem dan contact op met de software specialisten van ditp voor een vrijblijvend adviesgesprek of een gratis demonstratie. Wij stellen graag een maatwerk voorstel voor u samen.

  • Totaaloplossing
  • Maak kwaliteit meetbaar
  • Feedback van trainingen
  • Hoge response
  • Inzicht, altijd en overal
  • Monitoring van kwaliteit

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de ditp Online Evaluatie Tool? Neem contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden of plan direct een afspraak in voor een adviesgesprek met onze software specialisten.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon
KPI-rapportage-dashboard---Amazon-Webservices