KPI rapportage dashboard

KPI rapportage dashboard

De Business Intelligence oplossing die uw KPI’s inzichtelijk maakt

Direct contact

Waarom het KPI rapportage Dashboard?

Wanneer u meer inzicht wil hebben in de grote hoeveelheid beschikbare data binnen uw bedrijf biedt het KPI rapportage dashboard uitkomst. Het dashboard stelt organisaties in staat om belangrijke data inzichtelijk en meetbaar te maken door KPI’s, processen en stuurelementen te visualiseren. De impact van beslissingen wordt eerder zichtbaar zodat u sneller kunt bijsturen wanneer dat nodig is. De gebruiksvriendelijkheid van het dashboard vereenvoudigt het verzamelen en verwerken van data, waarmee kosten en tijd worden bespaard. Het KPI rapportage dashboard biedt de perfecte Business Intelligence oplossing die data vertaalt naar duidelijkheid.

Visualiseren van relevante data

Het KPI rapportage dashboard biedt verschillende mogelijkheden tot het visualiseren van uw data. Het tonen van grafieken maakt de informatie direct toegankelijk voor de gebruikersgroepen. Het filteren en het opvragen van gedetailleerde informatie kan direct binnen de rapportages plaatsvinden. De toegankelijke rapportages van het dashboard geven direct inzicht in de resultaten van uw organisatie zodat u in staat wordt gesteld om sneller de juiste beslissingen te nemen.

KPI rapportage dashboard visualisatie
KPI-rapportage-dashboard-data-visualiseren

Succesvolle dashboardtoepassingen

RICOH Europe – Voor RICOH ontwikkelden wij een online reporting tool, genaamd RICOH Business Services Dashboard. Dit dashboard maakt het mogelijk om wereldwijd de voortgang van Training en Capability te monitoren.

NDOV – Voor de Nationale Databank Openbaar Vervoer ontwikkelde ditp Software een dashboard waarmee de prestaties per concessie en per vervoerder grafisch inzichtelijk kon worden gemaakt. Hiermee wordt maandelijks een aantal werkdagen bespaard die eerder aan het maken van Excel rapporten werden besteed. Daarnaast kunnen de gegevens eenvoudig gedeeld worden met de concessiehouders en de bestuursorganen. Alle vervoerders in Nederland maken gebruik van dit dashboard.

OV Bestuursorgaan provincie Utrecht – Voor het OV-bestuursorgaan van de provincie Utrecht, BRU (Bestuur Regio Utrecht) hebben wij een datacommunicatieplatform gemaakt dat op basis van real time communicatie met trams en bussen actuele aankomsttijden en vertrektijden voorspelt. Dit platform is opgenomen in het GOVI (Grenzeloze Openbaar Vervoer Informatie) collectief.

Oxfam Novib – Voor Oxfam Novib ondersteunen we de uitrol van de field offices in diverse ontwikkelingslanden met een planboard. Hiermee schept Oxfam Novib duidelijkheid in de stand van de projecten. Eventuele problemen in de infrastructuur van landen worden snel zichtbaar en beter te managen.

Real time data analyse

In slechts 4 stappen online met uw eigen dashboard

1. Analyse

In kaart brengen van de informatiebehoefte

2. Dataverwerking

Importeren of koppelen van bestaande data met het dashboard

3. Configuratie

Samenstellen van specifieke rapportages per gebruikersgroep

4. Beslissingen nemen

Analyseren van de KPI's en het nemen van de juiste beslissingen

  • Duidelijke grafieken
  • Specifieke data
  • Gedetailleerde rapportages
  • Afgestemd op uw gebruikersgroepen
  • Formulieren, bestanden en databases
  • Internet of Things en Big Data

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over het ditp KPI rapportage dashboard? Neem contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden of plan direct een afspraak in voor een adviesgesprek met onze dashboard specialisten.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon
KPI-rapportage-dashboard---Amazon-Webservices