Externe inhuur tool

Externe inhuur tool

Hoe één tool de inhuur van externen kan veranderen

Direct contact

Waarom de Externe Inhuur Tool?

Het inhuren van personeel betekent dat u tevens een stroom aan gegevens moet beheren. En met goede informatie, efficiënte en geautomatiseerde processen zijn aanzienlijke kostenbesparingen te realiseren. Ditp ontwikkelde een informatiesysteem waarmee de hele levensloop van ingehuurd personeel gevolgd en geanalyseerd kan worden; de Externe Inhuur Tool. Met deze tool voorziet ditp in speciaal ontwikkelde software waarmee belangrijke indicatoren gemeten en gemonitord kunnen worden en waarmee organisaties in staat worden gesteld om het proces te optimaliseren.

Inzicht in KPI’s

Met de Externe Inhuur Tool krijgt u meer inzicht in alle zaken die u graag zou meten in het proces. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inzicht in de beschikbaarheid, lopende inzet, urenstaten, facturatie en aanvragen van ingehuurd personeel; alle belangrijke KPI’s worden toegankelijk voor gebruikersgroepen binnen afdelingen zoals sales, planning, finance en meer.

Externe-inhuur-tool-rapportages-en-grafieken
Externe-inhuur-tool-personen

Voor wie?

De Externe Inhuur Tool is speciaal ontwikkeld voor organisaties die werken met flexwerkers, bijvoorbeeld uitzendbureaus, detacheringsbureaus en afnemers van flexwerk. De Externe Inhuur Tool kan u helpen om grip te krijgen op de stroom gegevens en deze informatie verwerken tot overzichtelijke statistieken waarmee beslissingen genomen kunnen worden.

Bent u benieuwd naar wat de Externe Inhuur Tool voor uw eigen organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met de software specialisten van ditp voor een vrijblijvend adviesgesprek of een voorstel op maat.

  • Totaaloplossing
  • Vereenvoudiging van beheer
  • Kostenbesparend
  • Volg en analyseer
  • Geautomatiseerde processen
  • Juiste informatie op het juiste moment

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de ditp Externe Inhuur Tool? Neem contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden of plan direct een afspraak in voor een adviesgesprek met onze software specialisten.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon
KPI-rapportage-dashboard---Amazon-Webservices