Referentie case: RH Marine Group

Referentie case: RH Marine Group

“RH Marine Group zekert haar continuïteit middels de Data Loss Prevention oplossingen van ditp.”

RH Marine Group levert betrouwbare technische oplossingen voor diverse maritieme opdrachtgevers. Zij is daarmee leider op het gebied van systeem integratie op basis van state-of-art technologie . Hiermee levert RH Marine Group ondersteuning van de kernprocessen op complexe schepen. Vanuit de IT ondersteuning heeft RH Marine Group gekozen voor Backup en Disaster Recovery, alsmede E-mail archiving & E-discovery via ditp.

Dataverlies of data corruptie is in iedere organisatie een gevaarlijk fenomeen. Zowel technische fouten als menselijke fouten kunnen leiden tot ernstige incidenten. Om verlies van bedrijfskritische data te beperken en de continuïteit te kunnen waarborgen bij eventuele fouten is het noodzakelijk dat er back-ups worden gemaakt.

Barracuda (Cloud) Backup
ditp biedt met Backup dé krachtige fysieke of virtuele Barracuda oplossing met eenvoudig licentiemodel, offsite back-ups voor snelle recovery en cloud replicatie met centraal beheer. Ontdek zelf de mogelijkheden van ditp Backup en kies voor de optie die past bij uw organisatie!

Bent u geïnteresseerd in hoe wij op het gebied van IT Beheer, Software en Detachering uw organisatie naar een hoger level kunnen tillen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.