Over ons

ditp Beheer & Exploitatie is al 17 jaar gerenommeerd ICT-dienstverlener. Het bedrijf is met zijn 28 werknemers actief op vijf expertises: Security, Cloud, Networking, Analytics en Ketenbeheer.

Onze visie

Mensen met de juiste mentaliteit en instelling, excellente kennis en betrouwbare systemen; dat is het speelveld waarbinnen ICT het verschil kan maken voor een organisatie. Het is de magische driehoek waarin alles moet samenwerken. ditp levert al meer dan 17 jaar succesvol ICT diensten. Succesvol, omdat we de essentiële specialismen voor u laten samenwerken. Meerdere expertises, één team; dat is de kracht van ditp.

ditp ontwikkelt zich daarbij tot ICT ontzorger voor grotere organisaties (500+) op basis van customer intimacy. Vanuit partnerships met vendoren levert ditp hoogwaardige professional services op het gebied van networking, security, cloud, analytics en (keten)beheer.

Beheer & Exploitatie

Wij zijn een kenniscentrum dat passende en betrouwbare ICT-totaaloplossingen biedt. Onderstaande navigator is een visuele representatie van onze diensten alsmede een “customer journey” die wij graag samen met onze klant afleggen.

Reinvent Yourself - ditp
ditp - Detachering functiehuis

Beheer

Software

Detachering