Business Analist

Business Analist

Voor onze opdrachtgever, De Nederlandsche Bank, zijn wij op zoek naar een professional die de rol van Business Analist kan invullen. Dit betreft een opdracht voor een periode van 6 maanden, optie op verlenging. 36 uur per week in Amsterdam.

Functie omschrijving:

Als Business Analist voor M365 ben jij onderdeel van het team binnen de afdeling. Als professional help jij de organisatie om de beleidszaken die horen bij het neerzetten van Microsoft en in het bijzonder Purview te formaliseren. Werkzaamheden rond AVG en vastleggen van beleidsinstructies vormen de kern van de opdracht. Je belangrijkste stakeholders werken bij bedrijfsonderdelen die verantwoordelijk zijn voor beleid en informatiebeveiliging. Je werkt hierbij nauw samen met de Product Owner van het team. 

  • Je analyseert de privacy risico’s, je legt deze vast in DPIA’s en je stemt deze verder af met Privacy Office en zorgt ervoor dat mitigerende maatregelen op de backlog komen;
  • Je stelt in overleg met stakeholders werkprocedures op, waarbij aandacht is voor RBAC, Ownership en verantwoording;
  • Je zorgt ervoor dat deze werkprocedures formeel goedgekeurd worden conform de processen van DNB.

Regio: Amsterdam

HBO/Universitair niveau

Eisen:

  • WO werk- & denkniveau;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels;
  • Minimaal 5 jaar ervaring als Business Analist in een Scrum/DevOps omgeving waarin ervaring is opgedaan met het opstellen van Requirements;
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met opstellen DPIA’s en opstellen werkinstructies;
  • Aantoonbare ervaring met Agile werken in project of lijnfuncties.

Wensen:

  • Certification of Competency in Business Analysis (CCBA) of een Certified Business Analysis Professional (CBAP);
  • Microsoft 365 Certified: Fundamentals (certificate MS-900).

Bijzonderheden: Wij hechten hoog belang dat u ingaat op onze volgende wensen; CV’s van geschikte kandidaten kunt u sturen voorzien van volledige naam, beschikbaarheid en tarief. Graag de aanbieding voorzien met een op de aanvraag geschreven motivatie. Alvorens wij gaan aanbieden wensen wij kort persoonlijk contact te hebben met de kandidaat. Gelieve ook een telefoonnummer van de kandidaat mee sturen en/of de kandidaat contact op te laten nemen met onze accountmanager. ditp vraagt exclusiviteit op de kandidaat en wij gaan er dan ook van uit dat de kandidaat niet ook door een andere partij wordt aangeboden op dezelfde aanvraag.

Periode: 6 maanden

Solliciteren

Heb je vragen over deze of andere opdrachten? Neem dan contact op met Dennis.

Scroll to Top