Kennissessie Trend Micro: Beter gewapend tegen cyberdreigingen

Kennissessie Trend Micro: Beter gewapend tegen cyberdreigingen

“Wereldwijde hack legt bedrijven en Rotterdamse terminal plat”, kopte het Algemeen Dagblad op 26 juni 2017. Voor de tweede keer in korte tijd hadden computercriminelen tientallen bedrijven lamgelegd met een wereldwijde ransomware-aanval. In Nederland lagen twee grote containerterminals in de Rotterdamse haven een tiental dagen stil. Ook bijvoorbeeld een grote farmaceut, een pakketbezorger en 38 vestigingen van een bouwmaterialenleverancier waren getroffen. Door de voortschrijdende automatisering en digitalisering van het havenwerk, maar ook van andere industriële handelingen (Industrial lnternet of Things) in allerlei andere branches, nemen de dreigingen van hackers alsmaar toe. Denk hierbij aan dreigingen als zero day’s en targetted attacks. Alle bedrijven, in welke bedrijfstak dan ook, zullen zich beter moet wapenen tegen computercriminelen, hackers vinden immers steeds weer nieuwe manieren om toegang te krijgen tot bedrijfssystemen. Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie goed is voorbereid op de risico’s van het huidige threat landscape?

Wij nodigen u graag uit op woensdag 24 januari 2018 voor een informele, maar strategische kennisdelingssessie van Trend Micro over onder andere zero day’s en targetted attacks, voor haven-, en transportorganisaties en andere bedrijven die met industriële automatisering of automatisering van medische apparatuur te maken hebben.

Datum:                woensdag 24 januari 2018
Tijd:                       12:00 tot 15:30 uur, inclusief lunch
Locatie:                 Media Plaza, Jaarbeurs, Jaarbeursplein, 3521 AL, Utrecht

(https://www.jaarbeurs.nl/Plattegrond)

Voor wie?

  • Chief Information Security Officer
  • ICT Manager
  • Information Security Manager
  • Risk manager
  • Security architect
  • Compliance officer

Waarom deelnemen?

  • U krijgt inzicht in het steeds veranderende dreigingslandschap;
  • U krijgt concrete handvatten én oplossingen, aan de hand van uw eigen specifieke security-uitdagingen, voor het inrichten van een adequate threat response-strategie die uw organisatie voorbereidt op de toekomst;
  • U krijgt inzicht in het optimaal beschermen van uw organisatie tegen zowel bekende als onbekende dreigingen. Bijvoorbeeld dankzij een combinatie van threat intelligence en cross-generatie threat defense-technieken.

Programma

12:00 – 13:00      Ontvangst en lunch
13:00 – 15:30       Kennissessie
15.30 – 16.30        Borrel & Bites

Antwoord op uw security-uitdagingen
Is er een security-topic dat u tijdens deze sessie zou willen terugzien? Stuur ons dan uw onderwerp of uitdaging toe. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw security-uitdagingen aan bod komen.

Inschrijven

Wilt u deelnemen aan deze gratis kennisdelingssessie, meld u dan aan via het onderstaande formulier. De groepsgrootte betreft maximaal 15 deelnemers, om de interactie zo groot mogelijk te houden. Wij hanteren een first-come, first-served principe voor deze sessie.

Wij verwelkomen u graag op woensdag 24 januari in Utrecht!