ditp ontwikkelt met Angular 4

ditp ontwikkelt met Angular 4

ditp ontwikkelt met Angular 4

Al ruim 5 jaar gebruikt ditp AngularJS voor front-end applicatie ontwikkeling en sinds de start van 2017 is ditp overgegaan op Angular 4 of kortweg Angular genoemd. Angular in combinatie met Typescript en Webpack levert een enterprise toolset opwaarin zaken als overerving, strong typed language, objectoriëntatie, design patterns en continuous delivery een prominente plek hebben. Kortom: alle benodigdheden om duurzame en onderhoudbare applicaties mee te ontwikkelen.

Aanvullend is het Material Design framework van het Angular team een goede toevoeging om gebruiksvriendelijke en samenhangende user interfaces te realiseren.

De samenwerking tussen Microsoft en Google op het gebied van Typescript en Angular geven vertrouwen voor duurzaamheid en toekomstvastheid van het UI framework. Daarnaast is Angular 4 de eerste versie van Angular die vanuit Google de stempel “Long-term Support” (LTS) heeft gekregen. Naast de technische tools is dit een belangrijk aspect waardoor ditp heeft gekozen voor de laatste versie van Angular.

Wilt u meer weten wat deze nieuwe ontwikkelingen voor u kunnen betekenen? Vraag onderstaand een informatiepakket aan.

Informatiepakket aanvragen