ditp aanwezig bij Trend Micro Continental Summit en CloudSec in Londen

ditp aanwezig bij Trend Micro Continental Summit en CloudSec in Londen

Haarlem, 6 september 2017 – ditp was 4 en 5 september aanwezig bij de Trend Micro Continental Summit en CloudSec in Londen. Op beide events kwamen de nieuwste trends op het gebied van Security en Cloud ruim aan bod.

Op de Trend Micro Continental Summit kwam de overname van TippingPoint door Trend Micro nadrukkelijk aan de orde. Door het opnemen van de technologie van TippingPoint in zijn portfolio verstevigt Trend Micro zijn positie in het netwerk-security-landschap. Trend Micro is hiermee een van de enterprise security-organisaties die een totaalpakket van datacenter tot endpoint security-oplossingen aanbiedt. TippingPoint zorgt ervoor dat Trend Micro nu beschikt over een nog rijkere stroom aan dataover mogelijke security-dreigingen, waar ook ter wereld.

De CloudSec in Londen is een evenement dat jaarlijks op een aantal plekken ter wereld wordt gehouden en waar security-experts bij elkaar komen om over o.a. netwerkbeveiliging in de cloud te praten. Met name de trend van Manageability van data binnen cloud-omgevingen was een hot topic. Het ‘in control’ en compliant blijven met betrekking tot het (ver)plaatsen van data naar de cloud speelt hierin een grote rol. Zichtbaarheid creëren in de deployment van meerdere systemen en daarbij met één policy in één overzicht kunnen werken bleek een grote wens. Om compliant te kunnen opereren dienen bij een deployment de bestaande policies uiteraard ongewijzigd te blijven terwijl er wijzigingen plaatsvinden.

Johan van Winden: “Het bijhouden van de trends op security-gebied en daarnaast (internationale) peers en concullega’s te ontmoeten is van wezenlijk belang voor het up-to-date houden van het kennis- en innovatieniveau van onze organisatie. Zelf ook eens na te denken over wat er mogelijk beter zou kunnen binnen het IT en security-landschap zorgt voor een frisse blik en kansen voor de toekomst. Voor ditp zie ik met name in de overname van TippingPoint door Trend Micro een enorme kans.”

Wilt u meer weten over het beveiligen van de cloud? Vraag dan onderstaand een informatiepakket aan.

Informatiepakket aanvragen